alt det der sker

Det er ikke meget at se frem til når det bliver mørkt søndag aften.. det er for det meste lidt trist og stenet om mandagen (i hvert fald inde i mit hovede), men jeg har faktisk noget der kan få mig til at trille rundt af grin, nemlig Trines hadelister, som hun lægger op hver mandag! Det er alle de ting der sker for os alle, men som vi alle også bare glemmer hurtigt (eller prøver på) igen.

Det er ret sjovt når læserne også tilføjer tosse ting og pinlige situationer – i love it!

Så få en god mandags griner HER

Og her er min fredags hadeliste, som jeg kan tilføje til Trines på mandag.

– når man sparer 48 kr. på frokost ved at gå hjem og smøre 2 madder og bære dem ned på job på en tallerken… (jeg bor tæt på mit arbejde og har en MEGET sød chef).

– når man går rundt med en tallerken i sin taske…

– når man lukker butikken og møder 2 x 2 bekendte og venner uden for Sticks N’ Sushi, som venter på deres bord . Hvor skal du hen Frede? ‘øøhhh jeg skal bare op og varme noget vegetar suppe…. hehe vi ses!’

– når man kalder sin veninde for Gustav… uden hun opdager det.. og jeg gør det tit!

– når ens post ligner noget der er blevet spist-kastet op-voldtaget og krøllet sammen når man åbner postkassen.

– når man skal mødes med ens gymnasie klasse som alle læser datalogi, økonomi, fysik, medicin, matematik, kemi osv osv… og jeg stadig arbejder i en tøjbutik og render rundt i byen og henter/afleverer tøj… ‘ det er faktisk hjerne gymnastik at hænge tøj op på bøjler! – det er simpelthen så krævende!’ 😉

– når man burde være på Frederiksberg, men stadig er hjemme… og ikke er klar til at gå.

TAK Trine, du gør mine mandage bedre!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danish Beauty Awards