strange morning

alife

De her sko fra Alife kom faktisk også med hjem fra Designer Forum. Jeg gik hurtigt forbi Street Machines stand og så dem, prøvede dem og tænkte… hmmm narjj… dem venter jeg lidt med… da jeg så nåede tilbage til min taske og min pung tænkte jeg… hmmm JOW for søren, de sko skal jeg simpelthen have med hjem. Så med hastige skridt og 400 kr. brændende i mine små fede hænder gik jeg tilbage til Street Machine standen for at finde en rødhåret 7 årig dreng med MINE sko! vi bruger samme størrelse?! Heldigvis forbarmede den stakkels Street Machine mand sig og fik snakket den 7 årige dreng til at prøve nummeret mindre… hehe (Muahhahahhahahha AHAHHAHAH), så kan han lære det… eller altså, det var måske synd, men jeg så dem først! Så jeg købte altså den sidste størrelse 37 mens den lille dreng blinkede og så løb jeg!

I love them!

4 kommentarer

 • Frederikke
  Hhahaha du har ret A 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da også kun fair – og kun sundt for den lille dreng. Man skal slet ikke være så smart når man er 7! 😉
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla
  Hahaha BTW hvad skal små 7 årige drenge med så fede sko, kan de ikke nøjes med en par RAP sko!!!!

  Må gi dig at de er nice.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A
  der er kun en måde han lærer virkeligheden på ham den lille dreng… lad aldrig et par sko ude af syne når Frede er i nærheden…

  vil også snart have nye sko – har ikke købt i 5 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

strange morning