Fredes Favoritter – nu til hjemmet

De seneste favoritter på woman.dk

Har dedikeret dem til hjemmet – nu må jeg snart være voksen nok til at købe sengetøj!

Se dem HER

3 kommentarer

 • Sofie
  Hej Frede;) Jeg har egentlig bare et spørgsmål vedr. blogs. Jeg læser primært din og sofiesblog.dk, for jeg kan rigtig godt lide blandingen af mode og hverdagsting samt den afslappede/hyggelige stemning, der er på jeres blogs;) For der er, efter min mening, lidt for mange firkantet og kedelige modeblogs udelukkende med high street fashion – og uden humor. Så jeg kigget rundt omkring på andre blogs i en søgen efter blogs med nogenlunde samme stemning og type af indlæg som jeres, men det er altså som en jungle derude;) Har du nogle blogs, som du vil anbefale?
  Mvh Sofie
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de er også så lækre de tromborg lys!
  det kan godt være prisen er lidt pebret, men nej hvor er de dejlige 🙂

  C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Ja de ser så lækre ud!
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

og...