Only needs you!

I

For noget tid siden var jeg forbi DAY for at se deres aw10 kollektion (billeder skal nok komme, det er bare lidt for tidligt til efterårs tøj endnu!) og jeg var så heldig at få min nye bedste ven med mig i min goodie bag, nemlig en stribet layering top i sort og hvid. Den er blød og sød, behagelig og stadig blød og sød efter en tur i vaskemaskinen – hvilket godt kan være en hård omgang når vaske spasser no. uno (mig selv!) går i gang. Men nu er den efterhånden blevet vant til mit selskab og vi hygger os jævnligt.

Det er en genial bluse – og det var bare det jeg ville fortælle jer!

Der findes åbenbart (efter hvad jeg lige kan se på diverse webshops) en hel layering kollektion, eller i hvert fald mange forskellige styles og jeg faldt også over den i lyserød… nårh! Den kan købes både hos NAP og hos Musthaves, har desværre ikke afprøvet nogen af dem endnu, men ellers går jeg ud fra at den kan fåes i Illum, Magasin eller i DAY’s store butik på Pilestræde.

Lad os kalde det dagens ‘bluse’ tip.

Mig i min layering top!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Only needs you!