Dove Day

I går var jeg inviteret til brunch hos Dove. De har lavet en ny hårpleje serie, med shampoo, balsam, 1 minut kur, natkur og en endnu mere intensiv natkur, der opbygger og reparerer håret indefra, til forskel fra mange andre produkter, der kun ligger sig som en beskyttende hinde UDEN på håret… rimlig sejt!

Der var lækker brunch på Nimb, hvor jeg havde æren af nogle dejlige blog damers selskab og vi fik snakket om løst og fast! Til slut kunne alle der havde lyst, få sat hår af 4 hårstylister fra Unique – det forklarer min nye fletning som virkelig høstede kommentarer resten af dagen…!

Resten af min dag gik med arbejde ude på Woman og en tur i Ikea… hvorfor er der så meget som jeg ikke ved at jeg har brug for?! Kom i hvert fald hjem med et læs nye dimser og kasser til at have dem i!

1 kommentar

  • NinaE
    Hvem der bare kunne lave sådan en i pandehåret. Men ak og ve det kan jeg ikke engang finde ud af.
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stripes and stripes