on my head

bitchslap mag

Det nye Bitchslap mag er på gaden og de skulle ha’ holdt en killer fest i Kødbyen i weekenden, desværre valgte jeg at have halsbetændelse og se TV,d er er bare nogle aftaler man ikke kan komme uden om!

Dog fandt jeg ud af, at de billeder Kenneth tog af Augusta og jeg for laaaang tid siden, er i. Han tog 4 billeder, hvor vi skulle have vores yndlings ting med. Postede et af billederne HER. nå men vi er blevet til et memory spil, så find Bitchslap og se om du kan få et sæt Frede og nyd de fine billeder og sjov artikler og interviews (især med yndlings Lasse!).

2 kommentarer

 • HUHA!
  I er så fine i det spil! 😀

  – er det ikke lidt cool et være blevet foreviget på papir i form af memory-spil?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Tak Lasse, jo det er højdepunktet i mit liv, hvor mange andre bliver foreviget i et memory spil? not many i guess!
  Knus Frede
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

on my head