Alexa i heart you

Hi baby i’ll see you in 90 days

Billetterne er købt, lejligheden booket og lommepengene sparet op (som om). Om 90 dage er jeg på vej til NYC. HELL YEAH!

Det er 3 år siden jeg var der sidst og jeg savner byen hver dag hele tiden.

Jeg savner den tidlige morgen travlhed, bilerne der dytter, folk der vader over for rødt, de fugtuge subways, de søde dørmænd der løfter på hatten når du kommer ind, de skæve drenge i Supreme, den alt for høje musik i Forever 21, pastrami sandwichs fra Katz deli, det ekstremt stærke tacos fra la esquina (tror jeg det hedder), Beacons closet, American Apparels søde personale, loppemmarkedet på 25th street, biograferne, popcorn med smør på, Whole Foods, trader Joes,  Eastchester, williamsburg, sushi to go og dunkin’ donuts.

9 kommentarer

 • Rigtig god tur. Jeg er blevet tilbudt job i NY i et år fra d. 1 allerede, og kender intet til det derovre, og er bange for at blive noget så ensom, da jeg får meget fritid, men dit indlæg hjalp altså lidt på det – tak 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Zine,
  Du SKAL tage afsted, det bliver den vildeste oplevelse!
  Jeg arbejde på en Café første gang jeg var afsted alene og fik en masse gode kollegaer og venner – jeg kedede mig bestemt ikke.
  Og om ikke andet er det herre normalt at gå alene i biffen i NYC, så kan du jo få set lidt film 😉
  Må vist hellere i gang med en NYC guide så!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine
  Årh, hvor er du heldig! Er lige kommet hjem fra et semester i USA, og kan kun tilslutte mig alt det, du savner. Plus frozen yoghurt, at tulle rundt i Zabars og kigge på excentriske New Yorkere, Central Park, billig Essie og Ole Henriksen, og lange eftermiddage på the High Line efterfulgt af store bøffer på Pastis. Rigtig god tur!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella
  Det er da bare det sødeste billede nogensinde!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Tatianna,
  Jeg skal bare på ferie 🙂
  KH F
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatianna
  Hvad skal du lave i NYC og hvor længe?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Tak 🙂 uhh det lyder spændende 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A
  Glæder mig til at følge din ferie i NYC. Håber snart vi ses igen? Tror også jeg har noget til dig 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god tur. Jeg er netop ved at have mine 90 dage overstået herover.

  Kan bare ikke få nok af denne fantastiske by, der altid summer af liv.

  (tjek evt. min blog som kun handler om nyc)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alexa i heart you