Blonde

Hej London

Har vist ikke rigtig fået fortalt om min London tur endnu. Men i næste uge drager jeg hele 2 dage til London for at deltage i en pressedag for et Engelsk mærke og for at jobbe lidt for DANSK. Hvilket mærke osv. vil jeg fortælle lidt mere om når jeg kommer hjem – og har billeder!

Lige nu prøver jeg bare at planlægge mine dage så godt som muligt, så jeg når det jeg skal og forhåbenligt også lidt hygge. Vil gerne forbi Beyond Retro, American Apparel, Primark og Topshop, mon ikke det er realistisk? Og så vil jeg gerne have en Fish’n’chips tak! – kender i nogle gode steder?

2 kommentarer

 • Pernille
  Rigtig god tur!!
  De fleste almindelige pubs laver jo rigtig god Fish ‘n chips med batter (dejen) med en af deres egne lokale øl. Very good;o)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså nu er det ikke ligefrem Fish ‘n’ chips, men du skal smutte forbi Ping Pong og spise dinner eller lunch – det er to die for… og de laver ovenikøbet skønne sjusser mens man venter… og ligeså godt det er rigtig billigt… LOVES IT!!

  Den i SOHO, 45 Great Marlborough Street, lige ved Canaby St. er min yndlings.

  http://www.pingpongdimsum.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blonde