London you stole my heart, took my money and left my tired on the plane.

NEXT London

Så har jeg fået fikset en video fra London.

Den er optaget med Panasonic TZ8 – som klarer det ret godt!

Jeg tog afsted for at deltage i NEXTs pressedag i London for deres Christmas kollektion. Det var en virkelig god tur, jeg har grint så meget, fået henna tattovering, manicure, spist lækkert, snakket og snakket og ikke mindst set på noget sejt tøj – min yndlings style er de grå lædershorts med lasercut.

Filmen er lidt længere end de gyldne 2,5 min, men jeg kunne ikke lave den kortere – så håber i gider at se den!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London you stole my heart, took my money and left my tired on the plane.