Fur shoulders and best buy

DAY AW10

D. 16. April var jeg forbi DAYs kontorer på Kongens Nytorv for at se deres Efterår/vinter kollektion. Den er så småt ved at være i butikkerne nu og derfor tænkte jeg at det var på tide at vise lidt flere billeder.

Jeg synes rigtig godt om DAYs univers og kan faktisk huske deres kontor og showroom fra 2006 hvor jeg en overgang assisterede Arenas moderedaktør. Vi var forbi for at låne jakkesæt og den gang duftede der som inden i en æske med kage eller duftlys, sådan en rar rar duft som man har lyst til at finde ud af hvor kommer fra, lyset var mildt og dejligt flatterende og der var tykke gulvtæpper over det hele.

Det var faktisk det samme som mødte mig i april, godt 4 år efter og jeg er vildt imponeret over deres måde at indrette og projicere deres brand ned i et duftlys eller en vindueskarm.

Nå men jeg var oppe og røre lidt ved tøjet og det var virkelig fint, særligt er jeg vild med de to små jakker med pynt på, desværre lige over mit budget, men uhh de er fine! Kjolen er så vidt jeg husker fra deres evening wear kollektion, og igen, meget meget fin!

Nå ja, må vist lige nævne flødebollerne, meget lækre – fik fjernet en del fra bakken inden jeg gik.

De grå bukser kommer desværre ikke helt til deres ret, men de har virkelig lækre draperede detaljer og er ret smalle ved ankelen.

Det her er selvfølgelig kun en lille del af kollektionen, og bare de ting jeg syntes var finest.

Jeg kan desværre ikke huske priserne… øhh så det må i på jagt efter selv, hehe.

Og nå ja, det var også der jeg fik min elskede layering trøje som stadig, efter mange vaske, holder sig blød og lækker – kan virkelig anbefale den!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fur shoulders and best buy