Adler Fedora

why not

En fridag er ikke dårlig! Spiste dejlig stor morgenmad, spillede og VANDT petanque kamp, traskede igennem Saxogadefest og spiste øko pølser, har drukket the og spist hindbærtærte med flødeskum og læst min bog færdig.

I går sagde jeg farvel til en kær veninde som rejser laaaangt væk i laaaang tid og så var jeg forbi common klubben i K, hvor jeg fik bekræftet mine værste anelser om at jeg måske er for gammel til at gå ud nogle bestemte steder – hvorfor? = Jeg måtte spørge ca. 12 årig dreng om jeg var det rigtige sted, han klappede mig på skulderen og svarede mig med lidt overlegenhed i stemmen, det her ER common! (mens han tænkte at jeg var idiot) – tak for det! Jeg var udsat for to total fail anlægninger af ligeledes 12 årige drenge… (den med ‘hvad sagde du dit navn var? den holder altså bare ikke… – fik fyret en løgner af om at jeg var über DJ af… følte lissom at jeg skulle bare prøve at være lidt teenage cool.. undskyld unge fyr! ) og så var jeg lidt forskrækket over d’damers påklædning, lad mig sige det sådan – det lignede jeg havde flyverdragt på! Og selvom jeg så troede at jeg kunne lidt mht. hælhøjden, ja så fik jeg da kamp til stregen af 14 cm. støvletter med nitter og lynlåse… MEN uanset fik jeg sagt hej til gode venner, oplevet et efterhånden sjældent syn af DGP som dj’s, jeg fik drukket et par øl og hørt noget dejligt hiphop.

I spent my day off with an amazing breakfast, petanque playing – and winning!, blockparty, tea and cake and reading.

Last night i was at my friends goodbye party, she’s leaving Denmark for a loooong time – gonna miss her a lot. And then some of my worst concerns about going out, was confirmed, i’m officially to old for some places… i had to ask some 12 year old kid for the name of the club and i was really surprized ’bout the way the girls where dreesed – i felt like i was wearing the michelin man costume… But i heard some great music and hung out with some of my fave friends.

4 kommentarer

 • Tine
  ÅHH Frede, jeg følte mig godt nok også som den ældste kvinde i byen på Common! Glad for at høre at jeg ikke var den eneste 🙂
  Det gode ved situationen var så, at dørmanden ikke troede jeg var 18. Dét vælger jeg at tage som et stort kompliment 🙂
  Held og lykke på Uni Frede ! <3 Ses snart. KYS
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Anne det er desværre kun til låns, det er et gammelt postfordeler bord der er købt brugt.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne
  Okay, det var ærgerligt…
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne
  Hej Frede.

  Super blog – bliv ved med det 🙂

  Hvor er dit bord fra? Det ser rigtig fint ud.

  Mvh
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adler Fedora