Grå uden skulder

180910

Top DANSK, pants DANSK, necklace Pieces & boots Vagabond.

Sådan så jeg ud i lørdags da jeg var på arbejde, elsker min nye top – pga. farverne får jeg meget lyst til is når jeg har den på… WEIRD! Bukserne er yndlings guld strik og støvlerne… ja støvlerne de er en historie for sig selv. Jeg har dem i sorte fra sidste sæson og har brugt dem uendelig meget, de er behagelige og seje – winwin! Og samtidig så er det dem jeg får aller flest kommentarer for i den virkelige verden – og de er altså også gode. Forleden fik jeg en besked fra Gitte fra Riis Sko om at hun havde en overraskelse til mig – i form af et nyt par af mine yndlings støvler – fra sidste sæson, som har været udsolgt! YAY! Hun havde nemlig fået en kasse med 12 par i fra Vagabonds lager.

My outfit from saturday, i love my new boots from Vagabond. They where a gift from Riis Sko, as i had worn out my old ones.

9 kommentarer

 • Gitte
  Hey girls,- jeg har nu fundet en kasse af støvlerne i sorte også,- ja dem med spænder. Dem, du Freder har brugt så meget! Yes, 12 par sorte med sølv spænder. 😉
  Kh Gitte – Riis sko
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria
  De er så flotte. Jeg lagde turen forbi Riis i går og sørme om der ikke var et par til mig også.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haack
  Kan de købes i Riis Sko? Jeg kan nemlig ikke finde dem på Vagabonds’ hjemmeside?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Louise
  hvilket kamera er du bruger her?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte støvler 🙂
  Hvor dejligt med alle de støvler du får 🙂
  Hvad koster de?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille
  Megaflot top! Har I den i butikken nu, og kan du huske hvad den koster?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne
  Den er så fin den top!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Pernille,
  Den er i vores egen butik på istedgade og koster 899 kr.

  KH
  Frede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Jeg føler mig også som en heldig kartoffel 🙂 Og er meget taknemmelig 🙂
  De koster 1000 kr.
  KH Frede
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grå uden skulder