Like

når kl. 16 er kl. 15

Havde et meget mystisk mix up med klokken i eftermiddags men ikke desto mindre betød det at jeg nåede fordi Polhem PRs pressdag, fik spist en fransk makron og hygget!

Jeg har været lidt selektiv med billederne, da tingene først rammer butikkerne om et par måneder – men her er nogle af de ting jeg bedst kan lide – hvem sagde Camel, Fryns, Læder og Strik…?!

Frynse jakke fra Pepe Jeans, ruskinds tørklæde fra Eudaimonia CPH, skindleggins fra Faust, kjole fra Mode kungen, stor maskede toppe/kjoler fra Dr. Denim og bille bluse fra STØJ.

Min oprindelige plan var at nå til DAYs presse dag og det nåede jeg så sandelig også!

Jeg elsker at DAY er så tro mod deres univers, men samtidig laver virkelig brugbare styles. Ville ønske jeg kunne hoppe i oven viste – dog ikke samtidig (?!) – samt en virkelig fin ruskinds tee som desværre kun var vist i deres lookbook.

Med dagens kiggerier har jeg fået lidt at tilføje til min ønskeliste – har i forresten gode ideer til julegave ønsker? eller gaver?

Nu er jeg endelig færdig med min læsning til i morgen, svare på mails og kigge ind i væggen – tror jeg vil krybe til køjs!

Some pictures from Polhem PR and DAY where i stopped by to see the SS11 collections – a lot of stuff to add to my wishlist!

BTW do you have any good wishes for Christmas? or good gift ideas?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Like