Og en tirsdag

Ønsker

Candle, pendel, mug, platter, mug, boots, storage, stool, rose mist, knit, wallet, Vogue subscription & throw.

Men jul og fødselsdag (arhhh 4 mdr.) lige om hjørnet er jeg så småt begyndt at tænke på ønsker – jeg ender altid med verdens kedeligste ønsker fordi jeg glemmer hvad jeg ønsker mig :s Nu er jeg i god tid!

Jeg tror måske jeg er blevet lidt voksen… i hvert fald er der kun ET par sko og op til flere ting til mit hjem…?! Se det er noget nyt…

Hvad er der på jeres ønskelister?

4 kommentarer

 • Camilla
  Ja, du har ret. Man kommer til at føle sig voksen, når man begynder at ønske sig ting til boligen. Jeg har blandt andet også de sidste rester til min flytning på min juleønskeseddel, derudover et par sorte cheap monday bukser, smykker, lidt andet tøj, cardigans bl.a., basic toppe (kan man jo altid bruge) m.m. Så en hel masse forskellige ønsker, egentlig.

  Et godt råd til dig, som jeg bl.a. selv benytter mig af, kunne være, at skrive dine ønsker op på din computer gennem året, så kan man altid slette og rette, hvis man finder noget mere interessant, eller hvis man selv har købt tingene. 🙂

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har fødselsdag om 23 dage, og det er 18års, så forventer lidt større gaver end normalt (hæhæ)
  har skrevet bl.a. canon EOS 550D med 18-200 mm linse, taske fra decadent og halskæde fra Bjørg på listen. og cd’er med bl.a. belle&sebastian, sigur rós og sebear.

  så har ikke fokuseret så meget på voksne ønsker.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På min juleønskeseddel er bla.at finde: Kristian Vedels træfugle,Ilse Jacobsen gummistøvler, Line & Jo øreringe, Uga Buga øreringe og en Elizabeth Arden læbestift. Der kommer sikkert mange flere ting på i løbet af December måned. 😀
  Glæder mig dog også ret meget til at få mine nærmestes ønsker, så jeg kan komme ud og juleshoppe.

  http://happyfashionhamster.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Indtil videre… En reol fra Ikea og lidt småting :/ Og har fødselsdag om en måned…

  Gitse.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og en tirsdag