Yesterdagens

Yndlingssøndag?

Godmorgen! Sidder og drømmer mig tilbage til NYC… og bander lidt over at dagens gøremål ikke er udendørs når det er så godt vejr. Ville ønske jeg havde en lille hund der skulle luftes, så jeg også kunne blive luftet!

Men ak og ve, har lavet et fort i sofaen og prøver at ignorere ondt i hovedet og Gossip Girl cravings, det er nemlig ikke det der er dagens gøremål, desværre.

Tror jeg vil skynde mig at blive færdig så jeg kan komme lidt udenfor!

Hvad er jeres bud på en yndlingssøndag?

7 kommentarer

 • Christina
  Mit bud på en yndlingssøndag? I hvert tilfælde et eller andet end alle de her åndssvage lektier 🙁
  Men håber, der er tid til at holde fri i aften, og så skal den bare stå på film, clementiner og chokolade 😀

  God søndag til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie
  Jeg har lige et spørgsmål, som ikke handler så meget om søndage:) Eller. Jeg har da brugt noget af min søndag på at søge efter det men desværre uden held – derfor spørger jeg her:) Ved du, hvor DANSK forhandles i Århus?
  Og så bliver jeg simpelthen også nødt til at spørge om det samme mht. Veronica B. Vallenes:) Det er nok primært forhandlere på internettet. Jeg har søgt OVERALT:)
  Fortsat god søndag!:)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie
  hvor er solbrillerne fra?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej! Solbrillerne er fra Forever 21 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana R.
  Et øjeblik læste jeg f’et i ‘fort’ som ‘l’. Det havde ikke været særlig praktisk, for ikke at snakke om ulækkert 😀
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg og min kæreste er begge studerende, og vi er så heldige begge to at have fri hver mandag, så min yndlingssøndag må være en søndag, hvor jeg får nået en masse praktiske ting (incl. en løbetur) om dagen, og hvor min kæreste og jeg går ud og spiser lækker mad, tager en tur i biografen om aftenen, og ellers kan nyde, at vi ikke skal tidligt op mandag morgen. 🙂

  http://happyfashionhamster.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sol
  Det her er et af de sejeste billeder jeg nogensinde har set af dig! 🙂 very nice.
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yesterdagens