Tart Deco

Svar mig lige

– Hvilke blogs er dine favoritter?

Uha der er mange! Jeg prøver at følge med på de fleste af de danske (lidt afhængig) for at se hvad der rør sig og så er der jo nogle dejlige mennesker bag, så det er sjovt at følge med i deres hverdag. Men min yndlings danske er nok Anywho.dk som jeg har fulgt fra starten og det er også derigennem at jeg fik øjnene op for blog verdenen. Af udenlandske er det nok Sea of shoes og Style by Kling.

– Hvilke bands/musikere kan du lide?

Jeg går ikke så meget op i musik udover en helt urimelig besættelse af The Beatles, Medina, Beyonce og Kim Larsen, så jeg hører  alt fra old school hip hop til hård techno. – Lige nu er jeg særligt glad for Hvid Sjokolade, De La Soul, Wax Tailor og Quadron.

– Hvis du skulle bytte liv/tøjstil med en anden blogger for en dag, hvem skulle det så være?

Alexa Chung (eller hun blogger jo ikke…!) eller Elin Kling

– Kendte dig og Sofie (sofiesblog.dk) hinanden før alt det her bloghalløj? Og har du i det hele taget fået mange nye venner gennem blogevents?

Jeg kendte ikke Sofie før vi mødte hinanden til et blog event, men vi har det rigtig sjovt og det er fedt at snakke om alle mulige blog ting med én der også interesserer sig for det! Og da Woman skulle have endnu en blogger foreslog jeg straks Sofie – og det er så hyggeligt at være Woman bloggere sammen. Jeg har fået nogle rigtig gode bekendtskaber pga. det her blog halløj, men jeg holder blog halløj og privatliv meget adskilt, så det er på en lidt anden måde 🙂

– Jeg anede ikke du havde en kæreste :) Hvor længe har I været sammen?

Haha jeg synes ellers at han er blevet nævnt før 🙂 Men jo da, jeg er heldig at have en dejlig dejlig mand (altså ikke gift agtigt, men han er jo en mand :)). Vi har været sammen i ca. 4 år.

– Vil du fortælle hvad du studerer?//må man snart få at vide hvad ud læser eller er det simpelthen stadig en hemmelighed?//Du har formentlig svaret på det før, men synes ikke lige jeg er faldet over svaret :) – men hvad er du gået igang med at læse?

Puha, jeg synes jeg har svaret og er lidt trist over at der bliver sådan en insisterende stemning omkring emnet. Som sagt er det ikke HEMMELIGT, men jeg vil gerne holde det for mig selv, lige som jeg holder så mange andre ting for mig selv – fx. hvilken forsikring jeg har, tandlæge besøg, familie og rengøring. Jeg kan godt forstå hvis det virker lidt underligt at jeg ikke vil sige det, når jeg nu i sin tid skrev at jeg stoppede på Woman for at studere, MEN jeg har, efter at jeg er startet, følt at jeg gerne ville holde mit studie for mig selv, i hvert fald her i starten. Grunden er ikke at det er et spændende, hemmeligt og magisk studie, men bare et helt almindeligt universitets studie som er nyt og spændende (for mig) og en meget stor omvæltning i mit liv. Så derfor holder jeg det for mig selv og det lidt endnu. Jeg håber at i vil respektere dette og forstå hvorfor jeg vil holde visse ting ude af blogsfæren. 🙂

1 kommentar

  • Pernille
    Selvfølgelig er det OK! Det er jo 100% din beslutning! Og du har jo nævnt det før:) Personligt synes jeg ikke bloggen “mangler noget” fordi du ikke vil fortælle det! Det er stadigvæk den, jeg allerhelst vil læse… mest fordi du har den mest coole stil, som jeg virkelig inspireres af:)
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tart Deco