like me

Det bedste køb

Det bedste køb jeg gjorde mig i NYC er disse Nike air royalty som er lavet i samarbejde med det franske konditori Ladurée (bedst kendt for deres macaroons). Jeg har tidligere prøvet at få fat på disse sko men uden held, så da de stod i en butik på broadway, et enkelt par tilbage i min størrelse og til en pris der var langt under nyprisen, ja da slog jeg til!

Indtil nu har jeg ikke brugt dem og tvivler på hvornår jeg kommer til det – de er så særlige og klart en guld klump i min samling.

Et andet par som også var et yderst dejligt fund i NYC, er disse Miu Miu sandaler med for plateau, som minder mig om 90’erne. De trænger til en kærlig hånd og lidt knofedt, men så bliver de også en favorit med fine strømper i!

Kan i huske min Celine craving?

Jeg satte min boss på opgaven da hun var i Hong Kong sidst og ud af det kom disse! De er så fine og rigtig gode at gå i, men liiige lidt for kolde PT…

Og for at fuldende sko opdateringen, så flyttede der et par nye Billi Bi støvler ind igår – takket være Riis Sko, så må vi se om jeg ikke nok skal blive lige så gode venner med dem som med de andre Billi Bi støvler.

PS. så har jeg oprettet en kategori der hedder SKO – gæt lige på hvad den skal bruges til 😉

5 kommentarer

 • Frederikke
  Hej Mine,
  Nej arbejder ikke i Riis Sko 🙂
  Men hvis du stadig er på udkig efter støvlerne så kan du jo deltage i konkurrencen, eller ringe til Riis Sko, de vil helt sikkert sende dem.
  KH Frede
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine
  Ihh hvor er de fine, det er de her støvler jeg længe har ledt efter 🙂

  arbejder du i Riis sko?
  jeg er nemlig interesseret i disse i sorte men bor desværre i Århus så har ikke mulighed for at komme til KBH 🙂

  hvor høj er hælen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Marie,
  Jeg kan forstå at du er ivrig efter at få info omkring shopping i USA mht når du skal hjem og igennem tolden – du må handle for 3.250 kr, og alt derover skal opgives til SKAT.
  Ellers kan du læse mere her http://tgt.dk/inspiration/tema/sparetips/article55196.ece

  Håber det var svar nok 🙂 God søndag til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie
  hej frede! deeeeejlige nye medlemmer til din skofamilie – jeg gad godt at det var mine! hvad gjorde du med shopping i new york, man må jo kun tage for et bestemt beløb med hjem 😮
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise
  hvad kostede det sidste par? de er sindssygt flotte!
  MVH Louise
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

like me