Ceci Cela NYC

Flea markets NYC

En af de bedste ting ved NYC… udover alt muligt jeg ikke gider nævne… er loppemarkeder! Der er så mange gode fund der bare venter på at blive, ja fundet. Jeg har fundet Moët skipandebånd fra 50’erne, stenbesatte briller, trenchcoats, uldfrakker og de mest fantastiske smykker. Sidst fandt jeg et par Fendi stiletter (den på billedet) til 5$ – men det var en str. 37 og en str. 39..? så de kom ikke med hjem. Men det er bare om at dykke ned i kasserne også dem der ikke står fremme eller spørge efter noget bestemt, der er nogle der kan finde lige det du søger. Sidst var der en dame der solgte Chanel suits, som var helt crazy, men desværre ikke lige mig, hun fortalte dog at hun tog ud af byen og købte ind i 2nd hand shops der, da det er der de rige damer bor og de skifter jo hele tiden ud 🙂 Jeg elsker at tjekke de forskellige loppemarkeder ud, indtil videre er de bedste jeg kender de tre nedenstående, men hvis i kender et godt et, så skriv endelig!

Antique Garage Flea market

112 West 25th Street (between 6th and 7th Avenues)

West 25th Street Market

West 25th Street between Broadway and 6th Avenue

Hell’s Kitchen Flea Market

West 39th Street between 9th & 10th Avenues

Link: flea markets & NY flea markets

When i’m in the city i love to go to the different fleamarkets, these three are the best ones i know of, but i’ve found great stuff there.

But if you know any good one, please let me know!

5 kommentarer

 • Frederikke
  Hej Anja,
  Desværre ved jeg ikke så meget om luxus vintage butikker i NYC, men er helt sikker på at der må være guides på nettet, hvis du søger efter det i google fx.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja
  Hej Frede.
  Jeg står og skal til USA til sommer, nærmere bestemt New York! Jeg er ved at spare sammen til bl.a at kunne købe mig en vintage Chanel 2.55 derovre, men jeg ved simpelthen ikke hvor jeg skal lede. Jeg har aldrig været der før – så jeg vil bruge din guide flittigt derovre, men jeg tænkte om du havde nogle tips til hvor jeg kunne finde en 2.55 henne derovre og hvor meget jeg ca. ville skulle af med? 🙂

  .. Håber du kan hjælpe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg købte sådan nogle fine armbånd som skifter farve i Bleecker en gang men tror ikke det var et tilbagevendende market.

  Mht Chanel så findes der i NYC en butik (www.INANYC.com) som har rigtig mange lækre ting. De ligger forskellige stedet i byen og har forskellige ting (da det jo altså er tilfældigt, hvad de har der). Jeg har købt forskellige sko. støvler og tøj der som var fint og gode til prisen (ex: ca 1200 for stort set nye Louboutins)

  I Paris sælger Chanel medarbejderne de ting de køber til medarbejderudsalg to små butikker i Rue Guisarde i 6. Arr. (Gaden er ikke så lang så butikkerne er til at finde) Der er dog også mere vintage ting som er noget ældre end det man kan finde i INA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh, alle de her New York indlæg gør mig helt savnsom (findes det ord?).. Gosh hvor jeg savner New York, og især nu med alle de tips du giver, skal bare snart tilbage:-)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie
  Synes det er så fedt at du laver en NYC guide! skal selv der over til sommer og glæder mig helt vildt til at tjekke de der fleamarkets ud!

  Jeg vil faktisk også gerne spørge dig om, hvor du boede da du var der ovre? har fundet en billig brooklyn lejlighed for det meste af perioden, men mangler lige at finde et billigt hotel i 3-6 dage. Er der noget du kan anbefale? 🙂

  mvh. Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ceci Cela NYC