Euroman&MINI+Gæsteblogger=tømmermænd

oioioi

God morgen! Prøver lige at vågne (har ikke så meget tid til at stirre ind i væggen, men det er så rart bare at stene!).

I går blev som i onsdags, en laaaang arbejds dag, og efterfølgende var jeg til Soulland show i det gamle Radiohus. Det  var et af de blot to shows jeg skal til i denne uge og det var fantastisk! Har taget en masse billeder af stemningen og detaljerne (og backstage – håber jeg fangede en flot model!) som jeg vil poste på søndag.  Skulle have været vild og party agtig på Simons, men smuttede hjem efter 2 timers jagt på mad, som endte i hyggeligt selskab, men meget utilfredsstillende mad-wise. Nu skal jeg afsted mod Gallery igen, !10 timer! og senere til Wood Wood show.

Nå ja, jeg var lige et smut i udlandet igår…! Kom hjem med gode ting kan i tro!

HOV hvad siger i til gæstebloggeren? det er vist en være fest abe jeg har fundet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Euroman&MINI+Gæsteblogger=tømmermænd