oioioi

SIMON SAYS SOULLAND

SIMON SAYS SOULLAND

Det blev seeeeeeeeent igen i går. Jeg var til det her. 🙂 Det var rigtig sjovt, men man fristes jo næsten til at sige business as usual. 🙂 Har besluttet mig for ikke at ville gengive gårsdagens oplevelser, da det umuligt vil kunne leve op til alt det, der faktisk skete. Men sangens omkvæd beskriver situationen meget godt.

Jeg ved at Frede har taget nogle rigtige gode billeder fra det sindsyge show, så det vil jeg overlade til hende. Men i kan dog få en smagsprøve på nogle Soulland billeder her, taget af en absolut yndlingsperson, som kan ses her.

GÆSTEBLOGGERENS STATUS PT

I dag har jeg det overraskende godt, lidt skræmmende, da der vist er noget om, at man bare vænner kroppen til at indtage store mængder alkohol. Første skridt på vej mod alkoholisme. Suk!…

Jeg har besluttet at jeg skal leve normalt i dag, hvilket vil sige at undlade store mængder pizza, cola og selvmedlidenhed. Og har derfor spist noget øko-musli til morgenmad, drukket en kop grøn the og en smoothie, faktisk den her. Dejligt at man kan slå hjernen fra, og bare gøre det der står. Lidt tømmermænd er der alligevel plads til. 🙂

TO DO

Ellers skal jeg prøve at indhente noget at det tabte uni-arbejde fra i går. Senere skal jeg nok forbi Øksenhallen, da jeg har hørt en lille fugl synge om, at en gammel bekendt skulle befinde sig der. Og endelig skal jeg nok lige et smut forbi Frede og pigerne fra DANSK i Forum. En tur på et løbebånd ville nok heller ikke skade, håber der bliver tid til det også.

Måske sushi til frokost, det er lidt lang tid siden jeg sidst har fået det. Sticks, Hing´s eller Omakse? Tough choice.

I aften er der også et stramt program. Både Soundvenue og VS/Zentropa holder fest, Gæstebloggeren er selvfølgelig på listen. Men ingen af dem på Simon´s. OMG! Det bliver helt mærkeligt, men måske også meget rart med lidt afveksling.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

oioioi