A.P.C favoritter

where are you?

I er frygteligt stille her for tiden?

8 kommentarer

 • Det er fordi alle er taget på vinterferie, Freddie 😉
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mie
  Hej Frede
  Jeg harfulgt din blog længe og jeg altid synes den var fantastisk fordi du har så meget personlighed som gør din blog anderledes. Desværre må jeg nok indrømme at jeg synes din blog er blevet lidt kedelig. Måske skyldes det modeugen men jeg synes lige pludselig at din blog er blevet meget lig andres… Goya/weekday posten var den samme på samtlige blogs og dine outfitts ligner ogå alle andres. Jeg vil lige tilføje at du er SKØN og at du altid ser godt ud og at alle jo efterhånden går ens klædt osv så der er intet galt med dig, jeg føler bare “blogvise” at du ikke inspirere så meget pt og at dine posts er meget de samme igen og igen (jeg forstår godt at det er svært at finde på noget nyt hele tiden). Der er sikkert en masse der er uenige med mig og inden der kommer en storm af folk der gerne vil modsige mig vil jeg bare tilføje at jeg virkelig synes du har haft fat i noget med din blog fordi den er så personlig, at jeg synes du er fantastisk og at alle os der har fulgt dig længe næsten føler at vi kender dig!
  Det her er kun ment som kontruktiv kritik fordi du selv har spurgt om vi stadig følger med herude.
  Jeg vil gerne se flere personlige posts… hvad laver du, spiser du, musik hører du, læser du og meget mere personlig stil! Skriv om små danske mærker, om vintage fund og gamle ting i dit skab du elsker. Jeg er træt af at se de samme støvler/tasker/tøj på alle blogs. Alle de blogger arrangementer gør at man ser det samme på alle blogs- det er SÅ kedeligt! Vis mærker og fund som de andre ikke viser… og lige et Thumps up til dine A.P.C fund!! Mere af den slags! Flere konkurrencer. Flere anmeldelser af butikker… måske også bolig butikker… restauranter osv. og ellers bare vær dig selv- du er skøn! Og undskyld hvis denne kommentar støder nogen eller gør dig ked af det! Jeg vil kune sige at jeg mangler lidt mere “frede” på bloggen. Jeg ved godt at det næsten er et fuldtids arbejde at blogge og at det kræver meget af dig, det er kun for at sige at jeg føler du er lidt på afveje.
  Men ellers tak tak tak for en fin blog!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Første note på din blog 🙂 Men jeg er her i hvert fald.. Men det er jo vinterferie(nogle steder), så jeg følger skam med, er bare ikke altid god til at kommenterer..
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze
  følger din blog, men det betyder ikke man kommenterer 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke
  jeg er sikker på der er mange der læser sådan en hyggelig blog som denne. ud af de mennesker er der selvfølgelig nogle der ikke kommentere, eller måske bare ikke så ofte, det kan der selvfølgelig være flere årsager til, dog er det oftest fordi man ikke ligefrem har noget relevant at sige,eller hvis andre har pointeret eller spurgt om det man selv brænder inde med.
  jeg indrømmer gerne at jeg rent generelt er dårlig til at kommentere på alle indlæg. det skyldes ofte at jeg ikke har noget “brugbart” at skrive, eller at jeg måske heller ikke har tid, men stadig virkelig gerne ville følge med hvis du forstår 🙂
  men vil egentlig fremhæve at bare fordi du ikke får lige så mange kommentarer som du ellers plejer, er det bestemt ikke ensbetydende med at vi finder dine indlæg kedelige eller uinteressante! 🙂
  keep up the good work!:D
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie
  Følger også din blog, men kommenterer ikke rigtigt 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise
  Ejjj…. ÆLSKER bloggen. Kommenterer bare ikke. Du må da gerne lave flere dagens eller bare personlige styleindslag -ish… keep it up!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine
  Følger også med:)
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A.P.C favoritter