it.makes.everything.so.cute

Coffee & shoes

I sidste uge startede jeg, som mange andre fine bloggerinder, dagen med en kop kaffe og en macaron hos Bianco for at se deres SS11 kollektion (har vist mit yndlings par her). Det var hyggeligt og fint at høre om Bianco’s tanker bag de forskellige kollektioner og de har rigtig mange, yderst budget venlige bud på sommerens footwear!

Fik lov at vælge et par sko, som jeg faktisk også har vist allerede, både her og her.

Acie sendte mig lige dette billede og en hilsen, savner altså hende stockholmeren!

2 kommentarer

 • Savner dig med, min lille Freds.. Har faktisk tænkt over at du og Sofie burde komme på besøg. Det kunne være brandhyggeligt:)

  (og jeg nakkede altså bare billedet fra Bianco’s FB-profil.. synes du var så fin og glad)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, dejligt billede af dig, Frede!! 🙂
  God mandag aften!
  /Gunilla
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

it.makes.everything.so.cute