Monki i Århus

itsmonday

Har været til og holdt fødselsdag hele weekenden, og takket være Emilys fantastiske opskrifter, blev mine gæster budt på cupcakes – jeg er virkelig en idiot i et køkken, men trods idioti og helt ekstreme tømmermænd fik jeg faktisk bagt 55 cupcakes som blev rigtig gode. I går lavede jeg intet andet end at ligge vandret og se True Blood i 11,5 timer, mens jeg spiste left over cupcakes og fødselsdags boller… og cola og chips og guacamole..! I dag er jeg endnu mere træt, men sådan er det vel bare om mandagen..?

I spent my whole weekend on birthday celebrations and i even managed to bake 55 cupcakes for my own one, saturday morning (thanks to this lady and her recipes). Yesterday i did nothing besides watching True Blood for 11,5 hours and eating left over cakes. I’m really tired today, though, but that’s monday for ya!

2 kommentarer

 • Jenna
  Nøj hvor ser de læksen ud 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  true blood er fantastisk!! jeg anede ikke jeg havde et så stort latent behov for at se det, men zulu gjorde alt for mig!
  sådan en god søndag <3

  de ser viirkelig gode ud de cupcakes btw!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monki i Århus