Girl sweatshirt

Classics

Shirts from Equipment & flats from Lanvin

Har fået en besættelse af at have nogle flere virkelig klassiske ting i min garderobe og måske tænke lidt mere på kvalitet end kvantitet – en tilføjelse kunne snildt være en silke skjorte fra Equipment og et par Lanvin ballarinaer, er mest til leo print eller pudder med sort snude.

I’m so obsessed with adding som real classics to my wardrobe, i’ll try to think more about quality than quantity – right now i’d love to add this simple silk shirt and a pair of Lanvin flats – i think i prefer the leopard print or the nude with black tips.

2 kommentarer

 • S
  er helt vild med pudder ballerinaerne. De er super lækre! Åh hvis jeg havde penge til lanvin sko, ville jeg så meget fokusere på kvalitet frem for kvanti!
  /S
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille
  Jeg er helt enig i at en Equipment skjorte er en klassiker enhver på have i garderoben. Jeg er selv den lykkelige ejer af en og den er alle pengene værd. Bruger den simpelt i sorte jeans, eller til et par shorts og den kan både dresses op eller ned.
  Hvis nogen skulle være interesseret, så fåes de i Junk De Luxe i Århus i et væld af farver
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girl sweatshirt