pixicamoyeah

Konkurrence – Flip Video x Fredesblog.dk

I samarbejde med FLIP Video fra Cisco har jeg fået lov at udlodde 5 Flip kameraer! MEGA NICE!

Og da jeg for et stykke tid siden efterspurgte et par tegne talenter, var det fordi Flip tilbød at trykke en mega sej illustration på bagsiden. Jeg fik tilsendt super mange seje forslag, men udvalgte, sammen med Flips PR ansvarlige den tegning i ser ovenover, tegnet af Sofie Nørgaard Kampmark.

Det er sindsygt let at optage og dele videoer, og det har været medvirkende til at musikbranchen i USA har tilladt video udstyr til flere og flere koncerter – sejt! I en pressemedelelse læste jeg at Flip Video har ‘opfundet’ en ny produkt kategori som hedder shoot and share tilbage i 2007 og det har været en succes siden.

Se hvad jeg har skrevet om Flip her.

Så i har altså mulighed for at vinde et Flip kamera med en fin (ja det synes jeg altså den er) fredesblog pige bagpå.

Det du skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

Fortæl hvilken oplevelse eller situation, du ville ønske du havde optaget.

Din bedste ven der falder i en banan skræl, dit barns første ord, den fedeste koncert du så på Roskilde eller bare din veninde der sang meget højt med på en Medina sang i bussen..?

Skriv det i en kort kommentar i kommentarfeltet, husk navn og ægte email, i det der til indrettede felt – inden d. 22. marts hvor jeg vil finde de 5 vindere.

Jeg håber i har lyst til at deltage!

Time for a give away!

To win this cool Flip camera with a fredesblog girl (by Sofie Nørgaard Kampmark) printet on the back, simply just tell me wich situation you wish you had recorded – like your friend falling on the street, your childs first word or your girl friend singing really loud in public.

Write it in a comment with your name and your real email adress, before march 22nd where i will find 5 winners.

149 kommentarer

 • Hello my family member! I want to say that this article
  is awesome, great written and come with approximately all important infos.

  I would like to look more posts like this .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was
  curious about your situation; many of us have created some nice
  methods and we are looking to trade strategies with other folks, why not shoot me an email if interested.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanette
  Hvem vandt konkurrencen?? 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria jørgensen
  Dengang min kæreste sagde “Jeg elsker dig” for første gang. Han troede han tænkte det, men istedet sagde han det højt. Hans ansigtsudtryk var simpelthen EPIC at se på.. Jeg reagerede så ved at grine min røv i laser…. Og sige “Jeg elsker også dig” 😀
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah b
  Og JA jeg havde læst forkert, og derved skrevet om en begivenhed jeg ønsker at filme i fremtiden! Tada og øv.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville sindssygt gerne have haft følgende samtale på film:
  C er min yngste datter. Hun er 7 år og går i første klasse.

  C: (listigt smil) “Moar…? Hvordan laver man en tungeslasker?”
  Mor: (uforberedt – får kaffen i den gale hals, hoster hysterisk) “Øøøøh…” (tænker som en gal – og åbenbart lidt for længe)
  C: “Stikker man tungen ind i munden på hinanden?”
  Mor: “Jaaa…” (tænker stadig manisk på det korrekte svar)
  C: “Aaaaaad! Så vil jeg hellere kysse almindeligt!”
  Mor: “Mmmmm. Nå.” (stadig målløs og konstaterer derefter, at de der parenting books ikke forbereder én på den slags aspekter af det at være forældre).

  P.S. Hvis jeg nu havde haft den på film, skulle den selvfølgelig have været afspillet til hendes konfirmation, 18-års fødselsdag, bryllup osv. ;))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ønske SÅ FRYGTELIGT MEGET at jeg havde et videokamera og havde filmet, da jeg så Anden (anders mathesen) så fuld på gaden, gå rundt og råbe og skælde ud. På højlys dag!!!!
  Dét var komisk 😀
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne
  Da jeg var til koncert med mit all-time yndlingsband, The Rumour Said Fire! 🙂
  Det var den smukkeste og bedste koncert nogensinde! Når jeg hører deres musik i dag kan jeg stadig fremkalde billeder af de fire indie-fyre med deres fantastiske vokalsammensætninger og inderlighed! Men jeg kan desværre ikke vise disse gode minder til andre, da jeg ikke optog dem.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • liv
  Jeg ville ønske at en af mine veninder have optaget mig på dette tidpunkt, som jeg vil fortælle om nu: Vi dansede ude på en landevej ved siden af en mark med køer på. jeg løb så hen til et vejskilt, for at posere. da jeg rører vejskiltet, glider jeg i en muddepøl/kokasse (?). da jeg rejste mig var jeg helt brun overalt på bukserne. bagefter skulle jeg i skole, pinligt… da det lignte jeg havde skidt!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine
  Det lyder rosenrødt men er ganske sandt! Hvis jeg kunne ville jeg have optaget de sidste 10 måneder af mit liv!! For ti måneder siden mødte jeg manden i mit liv som vendte op og ned på alt!! Jeg har aldig i mit liv oplevet en forelskelse som denne! Jeg er den ultimative romantiker og har siddet i mange år og set den ene romantiske film efter den anden og higet efter at opnå bare et lille bitte strejf af den kærlighed.. Som jeg tænkte kun findes på film! Hvis de sidste ti måneder af mit liv havde været en film ville den overgå selv den mest romantiske film med utallige længder! Det ville være min yndling og jeg ville se den igen og igen! Jeg har bare lyst til at foreviget hvert et øjeblik! <3
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatianna
  For et par måneder siden sluttede mit fantastiske ophold på den Skandinaviske Design højskole, og nej hvor er der mange øjeblikke jeg gerne ville opleve igen. Alle de kreative indslag, det sociale sammenhold der opstår i stressede situationer, studieturen til Barcelona, udklædnings festerne, folks finurlige øjeblikke på skater banen i berusede tilstand, de tømmermændsramte søndage i fatboys, Dans på bordene, sleepovers, hygge på græsplænen, kys kram og kærlighed, opture og nedture, den fantastiske show-off med catwalk og udstillinger, vores fashion week afterparty, vores gallafest (sidste fest) hvor lærerne forkælede os, farverige drinks, shot-dyst med lærerne og fri dans natten lang.

  Men en ting jeg gerne vil mindes (selvom brillerne dugger og underlæben ryster) er den sidste dag, efter værelserne var tømt, bilerne var pakket og forvirrede forældre stod og så på imens elever og lærer samlede sig i en stor rundkreds for at sige farvel. Imens man stod der og ventede på et kram fra hver og en, kunne man lade blikket falde på de næsten 60 mennekser man havde delt de sidste fire en halv måned med og på engang følte man både glæde, sorg, frustration, uvished, kærlighed og savn. Dette er et øjeblik der altid vil være i mine tanker, og med tiden er det blevet et fantastisk øjeblik.

  Denne fire en halv måneds oplevelser ville jeg gerne ha optaget, og gemt resten af livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna
  Fed konkurrence!
  En oplevelse jeg ville have filmet var nok da jeg var med en veninde i Sverige. Vi boede meget langt væk fra alting, og en morgen da vi vågnede havde vi simpelthen så meget lyst til pandekager, men vi havde ikke nogen æg. Selvom købmanden lå 7 km. væk, tog vi to gamle cykler som vi fandt ude i vores lade, også cyklede vi eller bare derudaf. Det var den perfekte forårs dag, der var ikke en sky på himmelen, man kørte op og ned af de svenske bakker, det føltes som om man ejede hele verdenen.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wilma
  Min far har oplevet så mange ting han kun har fotalt om men vis jeg for et flip så ku jeg vise mine born bedler, fra jeg var barn.
  Kh Wilma
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah b
  Da jeg skal til Lykke Li koncert d. 29 april, hvilket er min søsters fødselsdag, ønsker jeg at filme koncerten til hende – da hun bor på bornholm, og jeg ikke kan være med til at fejre hendes 16 års fødselsdag!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selv om det ville være ren udstilling af mig selv, er der en særlig aften, hvor jeg ville ønske, at der havde været kamera på. Min veninde var lige blevet dumpet, så jeg tog hende med til en koncert for at få hende til at tænke på noget andet. Hun kendte dørmanden og nævnte, at hun var blevet dumpet – hvorpå han fluks kom med en flaske whisky til os. Needless to say blev vi temmelig fulde. Efter koncerten smuttede vi backstage og sad og snakkede med bandet, som jeg havde mødt et par gange før – og så husker jeg i øvrigt ikke meget mere.

  Næste dag mødtes jeg med bandet igen på en bar, som havde day off i København. Vi talte lidt om aftenen før, og jeg indrømmede, at jeg ikke helt kunne huske, hvordan jeg var kommet hjem. Helt uskyldigt spørger en af dem så, om jeg heller ikke kunne huske, da jeg faldt spontant ned af stolen? Sådan uden grund og meget højlydt? Og nej – jeg husker det ikke. Men vurderet ud fra deres grinen, så det sjovt ud, så det ville jeg gerne have set på film efterfølgende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria
  Sikke en fin konkurrence. Der er mange øjeblikke jeg ønsker var blevet foreviget med et kamera, men et specielt kommer mig i tankerne. For mange år siden, som lille pige, var jeg en tur i Sommerland med min familie og en veninde. Vi skulle op og ride på de her små ponyer, som bliver trukket rundt – alt sammen meget stille og roligt. Min veninde bliver trukket rundt foran mig af en lettere uopmærksom heste-trækker, der åbenbart ikke har fået spændt sadlen så godt fast på ponyen – for i løbet af kort tid ser jeg min veninde begynde at glide ud til siden, fordi sadlen drejer. Kort tid efter hænger hun faktisk under ponyen og klamre sig fast til sadlen, uden at sige noget. Og pigen der trak hesten opdagede ingenting. Så min, dengang lille og generte, veninde, hang under hesten det meste af turen! Hold nu op, det så sjovt ud. Det var lige til en hjemmevideo og vi har grint af det i mange år efter (:
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EM
  Da min mor kører en i en lastbil på cykel fordi hun har travlt med at kigge en af et vindue… Det så så sjovt ud 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie
  Uh.. Sikke en lækker lille sag! 🙂
  Jeg har så mange minder jeg gerne vil have optaget, men en af dem jeg virkelig fortryder ikke at have taget videokameraer med på, var da jeg i uge 4 var på skiferie i Østrig med min efterskole. Vi var alle hver især delt ud på hold, i hvor mange år vi havde stået på ski. Vores tyske skiinstruktør, Stefann vælger at tage os med ud i ‘fun parken’ dvs. masser af hop og andre sjove ting 😉 Men.. Min ene veninde, som jeg var på skihold med, ikke havde stået på ski i mere end 2 år, var ikke den bedste på et par ski, og da vi så en efter en, skal tage et flyve hop, vælger hun at ‘pizzae’ hele vejen ned af bakken, skriger i vildenssky da hun nærmer sig hoppet. Sjovt nok, lander hun let og elegant, men af ren forskrækkelse over hvor nemt det var, lander hun i den største bunke sne. Hele skiholdet var flade af grin, og skiinstrukørten måtte hjælpe hende ud af snebunken. Udover denne episode, var der så mange andre, at bare at kunne vælge én var utrolig svært 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna
  Hej Frede. Wow, nogle fede cams!
  Der er en gammel familie anekdote jeg virkelig ville ønske jeg havde oplevet eller blot set videooptagelser af.
  Min farmor og hendes søster er med hele familien på pinsetur (familietradition, hvor vi tager ud i dansken og ser en seværdighed fx Himmelbjerget) Til trods for at det var i slut 70’erne, er min farmor og og hendes søster utrolig blufærdige, så da de skal tisse på en rasteplads traver de langt væk fra parkeringspladsen for at kunne tisse i fred. De stikker numsen i en busk, hvorefter en masse bildytten begynder. Det viser sig så at der er en motorvej på den anden side af hækken og deres numser stritter. Så deres ønske om en diskret tissetår blev ikke sket fyldest

  MVH
  Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke
  Til galla i sidste uge sagde min veninde noget fuldstændigt fantastisk til en fyr, da hun sad og snakkede med ham. Hun var virkelig fuld, og midt inde i samtalen (min anden veninde og jeg sad lige ved siden af og overhørte det hele) sagde hun pludseligt til ham, meget lidenskabligt: “Kys mig”.. det var totalt plat-amerikansk-high-school-film-agtigt, og at hun sagde det til en lille kikset 1.g’er gjorde det hele endnu sjovere.

  Hilsen Lærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg 5 år gammel hoppede ind i en elevator i Spanien, fordi jeg ville gemme mig for mine forældre. Det var bare ikke så sjovt, da elevatoren begyndte at køre op, og der træder en spansk dame ind. Needles to say var det første, sidste og eneste gang jeg lavede dén gimmick! men jeg gad godt se det optaget på film anyways.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine
  Solen skinner. Min veninde og jeg går ned af en stille Vigerslevallé i Valby. På modsatte side af vejen går en blind med sin blindestok i samme retning som os. 100 meter længere henne af hans fortov kommer en blind med sin blindestok modsatte vej. Et scenarie der får vores tid til at gå i slow motion. De to blinde nærmer sig hinanden, og deres blindestokke når akkurat ikke at krydse hinanden og de smadrer frontalt ind i hinanden. Det var virkelig sjovt og burde hundrede procent have været filmet.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Engang hvor en af mine venner trådte i en hestepære på et marked, og jeg grinede så meget og så længe. Da vi så skulle den anden vej igen, så træder jeg selv i pæren, og smører min fod -om muligt -mere end i hestepæren end hun gjorde. Nøj det var sjovt! 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • liv
  det her bliver svært at gengive, men jeg må indrømme, jeg tissede i bukserne af grin da det skete!!
  vi var på sejlerferie sammen med en anden familie. mens vi stod på kajen og fiskede efter krabber, skreg den ene dreng vi var på ferie med pludselig. vi fik et chok og kiggede hen på ham, der stod han med en kæmpe ål (!) på krabbestangen. jeg flækkede af grin, men han var vildt bange for fisken, så han stod med fiskestangen i vejret, så fisken flagrede i luften, mens drengen skreg på sin far som var på toilet (-: nøøj, det var sjovt. kort efter kom faren og tog fisken af stangen og ned i en spand. desværre var den kravlet op ad spanden, da vi skulle til at tilberede den til aftensmaden (-;
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var min rustur i september ’09. Om muligt de 2 sjoveste døgn i mit liv, med park-løb, sange og godt selskab. Den magi der er til stede, når nye venskaber opstår. Det ville jeg have filmet 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg faldt af min cykel, fordi jeg ikke kunne bestemme afstanden til den lyskrydspæl, jeg troede jeg kunne nå og holde fast ved(du ved, så man ikke behøver at hoppe af cyklen :D). Det må ha’ set SÅ skægt ud, da jeg i slow motion faldt til siden og bare lå der på jorden! Det gad jeg godt se igen!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kanon konkurrence!
  Jeg har sammen med to af mine bedste veninder set Stages med Dúné hvor de optager hele deres liv igennem to år – fra et lille nordjysk band – til et internationalt band med bosæde i Tyskland – Berlin. vi snakkede bagefter om, at det kunne være vildt fedt at optage/tage billeder af vores gymnasie år så vi kunne se vores egen og andres udvikling og måske lave en lille video til vores studenter afslutning. der er dog bare det problem, at ingen af os, har noget super godt kamera, så det er desværre ikke blevet til så meget, men det kunne der jo blive rettet op på! derfor ville det virkelig være fantastisk, at vinde dette – da vi så kunne udføre vores “drøm” 🙂
  Vi krydser i hvert fald alle tre fingre! 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie
  Fed konkurrence, og fed blog!
  Men ja, her kommer så mit minde, som jeg ville ønske, jeg havde optaget.
  Min aller bedste veninde og jeg, havde lige været i biografen og set en god film. Så sker uheldet, at jeg, iført de flotteste, men glatte, gladiator sko, glider hele vejen ned af gågaden. Dette resulterer i at min veninde er fald af grin, og tisser i bukserne. Hun fortalte det til mig, og jeg kunne knap nok tro det, så hun beslutter sig for at vise det for mig (jaja, man var vel 13 og barnlig). Her går vi så, ned til et bolig kvarter i området, og hun trækker bukserne ned. Jeg knæler foroverbøjet, og det er tydeligt at se, at hun har tisset i bukserne – og her sker så det sjove. En ung iraner kommer gående og spørger; Hvad FANDEN har i gang i tøser??
  Forestil dig det: to piger, den ene med bukserne nede, den anden foroverbøjet… klamt syn, i en ellers uskyldig handling. DET korte øjeblik, ville jeg ønske, at ha’ optaget!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For mange år siden, da jeg gik i fritteren, kom min far en dag og hentede mig. Jeg ved ikke hvorfor, jeg stadig kan huske det, men det står helt klart for mig. Jeg sad i sandkassen sammen med nogle veninder og en af pædagogerne, da min far kom gående og jeg glad vinkede til ham.
  Af en eller anden grund sagde jeg “Nu falder han snart” …og to sek. efter snublede min far i et hul i græsplænen og faldt lige så lang han var 😉
  Alle grinede og dét ville jeg eddermanme godt have filmet 😀
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie
  Det var aller sidste skoledag på min efterskole.. og vi var alle samlet over i hallen (med alle forældre, så ca. 500 mennesker) for at hører taler, synge sange og sige farvel til hinanden efter et super fedt år! – jeg havde sat mig i midten helt foran på gulvet sammen med mine veninder, og vi havde lige hørt en tale fra en af vores venner, så vi sad alle og græd! vi skulle til at synge en sang, og jeg skubber mig tilbage for at ligge mig op ad min veninde.. hvor jeg efter kigger på gulvet og kan se en BLODPLET! jeg går i panik, og begynder at grine.. mens hele hallen synger! jeg prikker til min veninde og siger jeg har blødt igennem.. og at jeg skal ud fra hallen nu! – der går ikke lang tid og dem der sidder rundt om mig kan se hvad der er sket, jeg bliver helt rød i hovedet, og tager min venindes trøje rundt om livet – og rejser mig og løber igennem alle der sidder på gulvet, fordi jeg skal ud! da jeg så endelig kommer hen til døren løber jeg sådan halvvejs ind i døren, så der lyder et bang.. men jeg når ikke at opfange noget, for jeg skal bare på toilettet! selvom det ikke var særligt sjovt at stå i situationen, ville det ha’ været sjovt hvis det var blevet filmet! for at komme ud for sådan noget, kendetegner mig godt 😉 – julie
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina
  Klassikeren: Min veninde der, da vi gik i gymnasiet, gled i et stykke feta inde på en restaurant! Så bliver det bare ikke sjovere. Eller måske dengang hun faldt ned af trappen på vores gymnasie, eller måske endda dengang hendes snørrebånd sad fast i en rulletrappe…. 🙂 Tror bare generelt hver gang jeg er sammen med hende er der episoder jeg gerne ville have optaget 😉
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida
  Ville ønske jeg havde på film den gang en gammel ven trådte i en KÆMPE gul lort midt i dyrehaven, og hans efterfølgende brokkerier over hvilket sygt dyr der havde lagt den lort lige midt på stien, helt ærligt!! 😀
  Det var det sjoveste på en dødsyg mandag på biologitur i dyrehaven
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Bilén
  Det er egentlig ikke noget jeg selv ville have optaget, men beg er stensikker på, at min kæreste syntes det var brandærgerligt at han ikke kunne filme mig.

  Jeg var i søvne trillet ned i mellemrummet mellem sengen og væggen. Jeg har egentlig altid troet, at der ikke var plads til mig der i mellemrummet. Jeg måtte da også ligge dernede i et godt stykke tid ved 4-tiden og prøve at vække min kæreste ved at råbe til ham. Da han endelig vågnede syntes han det var så sjovt, at han lod mig ligge lidt endnu til han havde grint færdigt.
  Er helt sikker på han ville ønske han havde haft det på video, så han kunne hive det frem og grine af mig jævnligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MJ
  skal have mit første barn om to måneder og ejer hverken kamera elller videokamera – ønsker mig at kunne filme nogle fine film af min lille pige… film jeg kan se tilbage på, – bruge til hendes fødselsdage og sende til hendes familie i udlandet. 😀
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dengang jeg var inde og se Twilight på snigpremiere. Ville ønske jeg kunne have opdaget stemingen og alle de pige-skrig der kunne høres under filmen den aften…
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S.
  uhh ville nok ønske at have filmet min gamle (mandlige) matematiklærer da han faldt ned fra en kontorstol og hans bukser sprækkede, hvorved han blev afsløret i at bære g-streng, eller ingen underbukser overhovedet (det var lidt svært at se, eftersom han løb meget hurtigt!)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine
  Jeg ville ønske jeg kunne have optaget dengang min veninde ved en håndboldkamp virkelig spillede godt, indtil hun kom til at kigge op på måltavlen, hvorefter hun råber til dommeren, at der er noget galt med måltavlen, og får stoppet hele kampen.. Hun kunne ikke forstå, at der tikkede mål ind hos modstanderne hvert sekund, hele hallen grinede og dommeren fortalte hende, at det jo altså var uret hun kiggede på, mens han rystede på hovedet 😉
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille
  Jeg ville ønske, at jeg havde optaget mine forældres store Berner-hund efter, at han blev opereret for nyligt. For at hunden ikke skal slikke i såret, får de en kæmpe stor krave på, hvilket han ikke var just tilfreds med. Forestil dig en 50 kg stor hund med kæmpe tragt forsøge sig igennem dørkarme, smalle passager og ned til vandskålen… Det gik ligesom ikke rigtig -hunden var ulykkelig. Og så kreativ, som min mor er, endte hun med at sy mit gamle batman kostume om til en dragt til hunden -med kappe og det hele. Priceless. Tror dog min far endte med at føle sig mere kastreret end hunden -det var IKKE godt for hans image 😉
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie
  Da jeg var yngre og var på tur til Sverige med en masse piger fra mit fritidshjem og to kvindelige pædagog. Vi boede i den ene pædagogs sommerhus og os piger sov alle i én kæmpe seng. Få timer før vi skulle hjem lejede vi og hoppede i sengen, da alle gik ud stod jeg alene i sengen helt stille og pludselig faldt den sammen under mig. Jeg fandt senere ud af at sengen var en gave fra kvindens søn, som han selv havde bygget! Men jeg gad alligevel godt se mit ansigtsudtryk da jeg står helt alene i sengen uden at bevæge mig og at den bare brød sammen 😀 De ting man ville ønske man havde et billede af – som denne situation, er måske ikke sjove for andre at høre, men jeg griner stadig hver gang jeg tænker på det..
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så sent som i går, gik min lille nevø ind i vinduet… Det lignede noget, som var taget ud af en film! Det var virkelig synd for ham, men sødt var det i hvert fald også! Han kom heldigvis ikke noget til 🙂

  // Maria – http://rockingwithfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ønske jeg havde et videokamera, dengang jeg så Søren Pind på gaden: pille sig i næsen…
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har i forvejen altid mit lille digitalkamera i tasken, og det vil være en fryd hvis dette gjorde det selskab. Jeg kan godt lide at tage billeder af hverdagssituationer (en aftale med en veninde, flot lys over søerne osv.), da jeg synes det er fantastisk at alt det der er så naturligt for én nu, engang bliver “gamle dage”, mærkeligt og fremmed – eller i værste fald glemmer jeg det. Oplevelser jeg vil ønske jeg havde “båndet” er sommeraftener med gode venner (i gården, parken, stranden mv).

  Mvh. Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna
  Jeg ville ønske, at der havde været et kamera i hælene på mig, den dag jeg valgte at forsøge at hoppe fra én cykelbåd til den anden, med det resultat, at jeg havde en fod i hver båd, hvorefter de langsomt gav sig til at glide fra hinanden. Hvad gør man så? Tjo, man bliver da stående indtil ens ben er så spredte, at bukserne sprænger og man ender i vandet, og må bruge resten af sin dag i sommerlandet med vådt tøj og revnede bukser.
  Hurra for cykelbåde!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skide god konkurrence Frede. Den må jeg da lige deltage i 🙂
  Jeg ville ønske jeg havde sådan et smart lille videokamera, så jeg også kunne lave vlogs en gang imellem 🙂

  http://passionsforfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Børch
  Jeg ville gøre alt for at have filmet mit allerførste sammenstød med min barndomsveninde i børnehaven. Jeg husker det nemlig som om, at vi bare løb ind i hinanden, faldt ned i græsset og så spurgte hinanden, om vi ikke skulle være bedste veninder – men det tror hun ikke på. Den diskussion har spøgt i mange år!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville virkelig ønske, jeg havde filmet da min bedste veninde vendte hjem fra Australien 8 måneder før tid. Vi tog op i vores veninde Mathildes lejlighed, og ringede på. Mathilde forstod absolut ingenting da hun åbnede døren, men glad blev hun. Vi gemte min veninde inde i Mathildes soveværelse, og da de resterende sidste fire piger kom, og jeg havde sagt den gyldne sætning (“Jeg vil SÅ gerne ned og have cocktails i aften”) så sprang min bedste veninde frem 😀 Det var virkelig priceless, for der var et være skrigeri 😀 haha
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten
  Forrige år skulle min bror og hans kæreste giftes. Forinden havde jeg selvfølgelig været med til at arrangere min svigerindes polter abend og vi havde valgt, at hun skulle have et surprise party i frederiksberg have. Jeg ville så gerne have filmet hendes overraskede, men glade ansigtsudtryk da hun så hele hendes polter abend-selskab midt i frederiksberg have.

  Tak for en god blog,
  Kirsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle
  Jeg har lige været på studietur i Ghana. Vi var 7 piger, som netop stod og snakkede om, at en abe havde stjålet en af vores kjoler. I samme øjeblik begynder selv samme abe, at jagte os, da en af os stod med en sort plastikpose og den troede det var mad. Har aldrig før set 7 voksne piger (24-27 år) løbe for livet løs. Det ville jeg ønske jeg havde fået på kamera =)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Frede, hvilken fantastisk konkurrence for en video-nørd som mig!

  Jeg har rigtig mange ting jeg ville ønske jeg havde optaget, men mest fortryder jeg jeg ikke havde et videokamera med på 2 måneders roadtrip igennem USA for lidt over tre år siden.
  Så ville jeg havde filmet underage drinking i Grand Canyon, Drunk karaoke på Hooters et sted i Californien, en madforgiftning i Yosemite, limo-rides i Las Vegas, Solnedgangen i Monument Valley, Halloween-pranks i Santa Monica, støvregnen ved Niagara Falls, Baseballkampen i Chicargo, de gule taxaer i New York og min veninde og jeg surfe på bølgerne i San Diego.

  Så ku vi, min veninde og jeg – når vi blev gamle og bor på en øde sydhavsø – tage minderne frem fra flip’en, og leve dem igen. Og fortælle røverhistorier om dengang mormor var ung. Det ku være så fedt.

  Måske kan jeg nå det endnu, for jeg drømmer om at lave en druk-doku ud af min næste roskilde festival.

  //S
  Måske kan jeg nå de

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En ven skulle fælde en veninde på vej til fysik, der var mudret, ven løb overmod hende, men væltede selv og blev smurt ind i mudder på jakke, skjorte, t-shirt, hænder og ansigt. Hun opdagede det først bagefter.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse S
  Hejsa!

  Der var dengang, da to af mine venner og jeg på en bytur inviterede tre piger med i Storkespringvandet til en forfriskende dukkert midt om natten, for at vise hvilke “daredevils” vi nu engang er…
  Efter først at være blevet advaret af et par civilbetjente om mængden af urin, som vandet indeholder, forløber de næste minutter således: Min ene ven og jeg er gået op af vandet. Min trejde ven bliver i vandet, idet han ønsker at imponere de tre piger ydereligere. Bil nærmer sig igen. Vi tror fejlagtigt, at det er politiet endnu engang. Jeg løber hen til “politiet” for at udrede situationen på forhånd. Det viser sig dog bare at være en vagtbil på jagt efter indbrudstyve med dertilhørende projektør på taget. Straks øjner jeg muligheden for en practical joke. Vagtmanden er med på ideen. Vagtbilen med den nu tændte og meget kraftige projektør sætter kursen direkte mod springvandet. Ved synet af det, den sidste “daredevil” (min ven) tror er politiet, som vender tilbage igen, flyver han ud nu af springvandet og flygter i fuld galop ned af strøget kun iført underbukser, efterladende de tre piger, sit tøj, sin mobil, pung og nøgler… Daredevil…not so much:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja
  Fed konkurrence 🙂
  Jeg træner nogle piger i rytmisk gymnastik, og da de skulle lave opvisning i fredags, skulle jeg jo styre musikken osv., så jeg synes ikke rigtigt, at jeg kunne nyde det. Jeg fik ellers at vide, at de var rigtig gode. Øv, der kunne jeg godt have brugt det kamera, så min mor kunne optage det. Så ville jeg til hver en tid kunne opleve de søde tøsers fænomenale gymnastikopvisning.

  Hilsen Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma
  Der er nok virkelig mange sjove øjeblikke jeg gerne ville have filmet! 🙂
  En af dem var, da jeg skulle hente mad sammen med min veninde. Vi står ved kassen og snakker med den søde kassedame, da min veninde vender det hvide ud af øjnene og besvimer! Hun faldt sammen på gulvet, men vågnede med det samme igen. Og så lå hun ellers bare på gulvet og grinede helt vildt og det smittede selvfølgelig mig 😉 kassedamen var fuldstændig forvirret (og det forstår man godt) og min veninde forklarede hende, at hun bare havde glemt at få noget at drikke den morgen 😉 Min veninde kom heldigvis ikke til skade og det er heller ikke sket siden.

  Det ville virkelig være skønt at kunne filme sådan nogle skøre øjeblikke i fremtiden, og det er jo bare et plus at kameraet er så chic!

  Kh Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Larsen
  havde aldrig hørt om et Flip kamera før du skrev om det, det er da virkelig smart.
  Jeg ville ønske jeg havde sådan et da jeg i vinters var ud og kælke med min veninde.
  Efter jeg havde brugt lang tid på at forklare hende at bulerne på bakken ikke gjorde noget tog hun sin første tur.
  Hun var ikke kommet langt ned af bakken før kælken fløj væk under hende pga en bule. Heldivis kom hun ikke til skade, men det er simpelhen noget af det sjoveste jeg længe har set. Vi griner stadig ofte af det og snakker om hvor sjovt det ville være at have det på film. 😀

  og så ville det heller ikke være ringe at have et Flip kamera med på voret 2.g studie tur til New York nu her til april.

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En oplevelse jeg vi have ønsket, jeg have optaget var, da jeg var på Lanzarote. Min familie og jeg gik nede på stranden og fjollede (jeg var omkring 8 år og min lillebror var 4 år). Vi stod i vandkanten og min lillebrors fødder synkede længere og længere ned i sandet (som er sort på Lanzarote, da det er vulkanø). Så falder han med hovedet først ned i vandet, og bliver helt våd og sort. Min mor, far og jeg var færdige af grin, men min lillebror synes ikke det var særlig sjov! Dét ville jeg have på video. Han fik min fars jakke på og måtte have den på indtil, vi kom hjem.

  /Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise
  Uha! 😀 Der er en million ting, jeg gerne ville have på film!
  Hvis jeg skal nævne et enkelt øjeblik, må det blive det øjeblik jeg kyssede min kæreste for første gang i hans sofa – og så afspille det igen og igen og igen og… (med risiko for at lyde freaket).

  Det ville være virkelig lækkert at vinde kameraet – har lige haft indbrud i min fine lejlighed, og de tog både kamera, computer og det hele, damn.

  – Louise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha Carlson
  Fed konkurrence Frede!

  De sidste fem år har jeg stået på rulleskøjter med min hund hver dag. Og nydt det! Problemet er bare at jeg ser SÅ mange smukke og sjove steder, men jeg tør ikke have mit store Canon med ud og iPhone billeder er… Ja de er iPhone billeder. Derfor ville jeg bruge Flip kameraet til de ture og dokumentere min færden gennem regn, solskin og nedfaldne blade.

  Jeg håber at du får god deltagelse og får nogle dejlige historier ud af konkurrencen 😀

  – Sasha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Victoria
  Flot kamera og tegning – god konkurrence!!
  på skiferie i Østrig for en måneds tid siden så jeg det sødeste og mest livsbekræftende: en aften på hotellet spillede et plat lokalt tyrolerband, men dét, der gjorde det udholdeligt, ja ligefrem en fryd, at være i samme rum som den jodlende underholdning, var den lille italienske pige på 11 måneder (!!), der dansede og dansede og dansede helt mutters alene rundt på gulvet foran tyrolernisserne. Hun var så fin i et hvidt tylsskørt, smilede stort og gavtyvagtigt, ænsede ikke andet end sine egne ben og arme, som hun svingede rytmisk rundt i en halv times tid. Hendes forældre sad i baren i nærheden, men hun dansede bare rundt i sin egen og musikkens verden, uden overhovedet at kigge på dem. Mine venner og jeg var så optagede af at følge hendes vilde, entusiastiske dans, at vi slet ikke tænkte på at hente et kamera. Jeg kan selvfølgelig stadig se den lille bitte pige for mig, men, ja, indre billeder forsvinder med tiden; billeder indfanget af et lækkert kamera består! 😉

  – Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida
  Jeg ville ønske jeg havde filmet hele mit efterskole år, hver eneste dag, 24 timer i døgnet. Havde filmet alle ansigterne, alle fascinationerne, alle de vilde og fuldstændigt meningsløse fantastiske hændelser. Så jeg aldrig ville være bange for at glemme nogen af de ubetydelige ting, som kom til at betyde aller mest.
  Så ville jeg fra nu af kunne afspille den igen og igen, og opleve det hele en gang til. Det er gået op for mig at billeder slet ikke gemmer på de samme minder som film gør – stemningen fanges på en helt anden måde.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Nielsen
  Hej Frede 🙂
  Jeg ville ønske, at jeg havde optaget mange ting! Men det jeg allerhelst ville have ønsket mig var, at mine forældre havde filmet mig, min søster og dem selv da jeg var lille. Jeg har ofte set mine veninders, fætre og kusiners hjemmevideoer fra da de var små, og deres forældre var mere kikset end hvad der er lovligt, og det er så sjovt. Jeg kunne virkelig godt have tænkt mig at bevare nogle øjeblikke fra dengang (for man kan jo ikke selv huske det!). Hvis jeg en dag får børn, så vil jeg helt sikkert gøre det både for min egen skyld og mine børns.

  Knus Kathrine 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea P.
  Jeg skal til sommer splittes op fra min klasse, og vi SKAL alle i helt nye klasser.
  Jeg ville ønske at jeg kunne filme et af vores “moments” hvor vi “bare” er sammen. Så vil jeg altid kunne huske hvor godt vi havde det!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej fine frede!
  Sidst jeg savnede at have et videokamara, var da jeg stod på valby st! Tja, måske et kedeligt sted, man så bare det vildeste filme øjeblik! Du ved de der skraldespande til brugte aviser. De flød fuldstændig over med aviser og på toppen af det hele lå en gammel madpakke, som duerne var i gang med at spise. For mig, så det vildt fedt ud! Duer og aviser i en skøn forvirring 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Frede,

  Jeg ville gerne have haft filmet hele sidste lørdag. En fantastisk aften med manden i mit liv og mine allerbedste venner til masser af mad, vin, øl, musik og vigtigst af alt: latter! Det var en af de sjoveste aftener længe og med så mange mindeværdige øjeblikke der desværre kun er foreviget i vores hukommelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette
  Hej frede!
  Jeg ville ønske at jeg havde et kamera i hånden i sommers da jeg var i New York. Og faktisk ikke for at filme den flotte, fantastiske og sprudlende by, men en bestemt episode der udfoldelede sig på hotelværelset. Vi var 4 veninder af sted, og min veninde synes ikke vi behøvede at høre med på hende (lidt længerevarende) toiletbesøg og “polstrer” (et genkendt fænomen de fleste piger kender ;)) derfor toilettet. Dette medvirker dog at toilettet bliver stoppet. Synet af min toilet-veninde der løber ud panikkende og så min anden veninde der instinktivt bare tager svupperen og løber ud og går til den som en eller anden erfaren blikkenslager var simpelthen så sjovt. Og det kan (som ovenstående bevidner) ikke genfortælles. Det ville derfor ha’ været perfekt at have det på video! (selvom denne nok skulle blive i venindekredsen..)
  //Mette
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenna
  Mega sej FREDE tegning 🙂

  Jeg gad godt, at vi havde filmet de første minutter efter min datter kom til verden. Det hele går så hurtigt, og der sker så meget i krop og sind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie
  Jeg tror det er ca. 3 år siden, da flyttede vi ind i vores lejlighed. Vi skulle så rive alle væggene ned, så derfor,så stod der jo selvfølgelig et toilet, midt i det hele. Det skal lige siges at lejligheden var et stort rum. Vi skulle så have besøg af alle fra vores familie,fordi at de ville hjælpe med at ordne lejligheden. Vi havde så sat et badeforhæng op rundt om toilettet, bare for at få en smule privatliv. Men vi sad så og spiste, og min onkel synes så at det begyndte at presse lidt på, han skulle nemlig “bummelumme” 😉 Han sad så og tænkte på, hvordan han kunne gå bag forhænget, og lave en lille “bummerlummer” uden vi ville bemærke det. Han kom frem til den idé, at han da bare skulle gribe den med noget toiletpapir i hånden, og derefter lægge den fint, nede i kummen. Som sagt,så gjort. Han gik ud på toilettet og ville til at ordne sine sager, men i det at han så begyndte på at skide med hånden mellem benene, så for han overbalance og ryger ud igennem dette forhæng, foran os allesammen, med hånden mellem benene, og lort,som bare er smattet ud over det hele! Wow,det ville jeg gerne have haft på film. Han bliver stadig mindet om det, når vi er til familiesammenkomster 😉 Haha
  Super fed konkurrence! 😀
  Fortsat god mandag.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paw
  Sejt sejt sejt!

  Har mange ting jeg vil ønske jeg havde optaget, men i stedet for at være ærgerlig over det, vil jeg blot håbe på at vinde en fin FLIP Video, så jeg kan dokumenter fremtidige sjov, spændende og fantastiske ting.

  Paw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie
  Jeg har et kæmpe kamera, som jeg aldrig får taget med – fordi det fylder, og der er 100000000000 gange hvor jeg ville ønske jeg havde et lille smart cam som dette.

  Men specielt ville jeg gerne have haft en film af, en almindelig dag i toget – hvor jeg møder en af mine venner. Han har fået en smart ting fra hans fysioterapeut på arbejdet – den velkendt powerball. Han var vildt begejstret over denne tingest, og ville blære sig med sine skills. Efter adskillige grineflip fra min og forsøg fra hans sige, får vi kigget os omkring og HELE kupeen følger spændt med. Det ender med, at en mand bryder ind og viser ham hvordan den rigtig virker – men stadig er den ikke samarbejdsvillig. Til sidst sidder 3 mænd/fyrer (som ikke kender hinanden) og kæmper med powerbolden – som på en halv times togtur IKKE kommer til at virke. LOL! Hvor ville jeg gerne have det på video til en gråvejrsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole Gry Holme
  sidste sommer couch surfede jeg sammen med en veninde i Amsterdam, der mødte vi en del fantastisk mennesker, en dag blev vi inviteret ud at sejle i en smuk gammel speedbåd lidt udenfor Amsterdam, af to lækre fyre, der havde bosat sig i Amsterdam. Her sejlede vi rundt i en stor sø med en masse små øen, med idylliske sommerhuse og et vel af overdådige blomster. tilsidst lavede vi picnic på en lille ø. Min beskrivelse er langt fra tilstrækkelig, for det var en ubeskrivelig dag i en eventyrverden. Hvis jeg havde været der uden en veninde, havde jeg nok været i tvivl om jeg bare drømte. Men jeg ville virkede ønske at jeg havde en optagelse eller et par billeder fra den dag.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spottede celebrities udenfor Chanels haute couture show i Paris i januar, og der var bare så mange fotografter med kæmpe kameraer, linser og andre dingenoter. I blandt dem stod lille mig med min iPhone i vejret og små-sloges med alle de professionelle om billeder af Alexa Chung, Jerry Hall, Kirsten Dunst osv, og fik skudt mange af dem. Desværre fik jeg ikke über smukke Diane Kruger, da lukkeren ikke var hurtig nok i iPhonen, øv bøv:-( Der kunne det have været dejligt med et godt kamera. Hvis du har lyst kan du se hvilke billeder jeg slap afsted med her:
  http://antiblog-supercarla.blogspot.com/2011/01/paparazzi-in-making.html
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke K
  Det må helt klart være, da jeg i 8. klasse deltog i vores skolerevy. Jeg og en anden pige skulle spille ballerinaer med “kæmpe tænder”, (lavet af modellervoks klistret på tandbeskyttere og brændt i ovnen), strutskørter samt lang sparkedragt i lyserøde og grå striber og en kæmpe røv med pudefyld. Vi skulle så danse rundt på scenen i de fantastiske kostumer. Min medspiller var så god, at jeg kunne mærke, at jeg begyndte at grine indeni. Faktisk så meget, at jeg skulle tisse. Så foran 500 mennesker blev jeg nødt til at løbe grinende ud fra scenen for ikke at dryppe på den. Ude bagved faldt jeg grinende om, og forløsningen kom – jeg tissede i bukserne! Min makker kom naturligvis løbende efter, og da jeg havde tabt mit “gebis” trådte hun på det, og det gik i stykker. Alle andre medvirkende inklusiv læreren kom løbende hen til os for at høre, hvad der var sket. Vi var nødt til at afbryde revyen i ti minutter for at alle medvirkende kunne grine færdigy. Hvor ville jeg ønske, det var blevet optaget!!!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hall
  Kæreste frede..

  Jeg vil ønske jeg kunne optage den fantastiske sommer der hvert år er i København.
  Jeg vil filme distortion, alle de lækre afslappet mennesker og den stemning der hersker.
  Jeg sidder hvert år og glæder mig som et lille barn til det bliver den første uge i juni og distortion igen starter.
  Man finder ikke den stemning til nogen andre gadefester. Folk er så søde, kærlige og åbne.. alle chiller for vildt, det er bare en fantastisk uge med god musik og masser af kærlighed.. og øl 🙂

  Kh. Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Triple M
  Nice konkurrence! Og jeg ville da elske at skulle glo på en Frede.

  Den oplevelse jeg ærgrer mig over, at jeg ikke fik muligheden for at capture, var min minirejse til Madrid. På vej til hotellet blev min clutch med alle de vigtige sager, inkl. mit kamera, stjålet, og jeg har derfor ingen billeder eller videoer derfra. øvøv!

  Mvh Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Sørensen
  Heej du!(: Virkelig fed konkurrence (:

  Den ting jeg ville ønske jeg havde optaget var nok til The Rumour Said Fire koncert i Aarhus. Jeg elsker virkelig deres musik og det skal lige siges at det var min første koncert med dem (; Men det var simpelthen fantastisk!! Jeg blev helt hypnotiseret af den virkelig dejlige musik. Så det var helt klart en oplevelse jeg gerne ville have optaget med et ordentligt kamera, i stedet for det på sin mobil. (: Jeg skal til koncert med dem igen d. 25 marts i Randers, så det ville være virkelig dejligt hvis jeg vandt sådan en lækkerbisken, så kunne jeg jo nå at optage det der (;

  Knus Signe (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej kære Frede!

  Jeg ville virkelig gerne have filmet dengang jeg var i NYC i sommers og stødte ind i selveste Alexa Chung(!). Jeg var på vej ind i Opening Ceremony og da jeg åbner døren ser jeg Alexa Chung, og det skal lige siges at hun altid har været mit største (!) celeb-crush, og jeg nåede på et split sekund at tænke hvad jeg skulle gøre “løbe hen og kramme hende?” “sig jeg elsker hende” eller “bare smile charmerende og kigge hende dybt i øjnene”, jeg gjorde det sidste og hun smilte til mig! Jeg var så glad – men det havde været fantastisk at have haft muligheden for både at filme dét øjeblik – men generelt også bare hele turen derovre!

  Tusind tak for en skøn blog – du er fab! 😉

  Kh Kristian

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H
  Hej Frede

  Hvis jeg havde et kamera, ville jeg have filmet løs da jeg var på Skanderborg sidste år. Det var en fantastisk uge med nogle dejlige tøser. Der manglede ikke noget – hygge i lejren, gode koncerter, fester, solskin, telte, grill, (en lille smule druk), Mads & Monopolet, Åh Abe med Alberte, skøre gadgets og meget meget mere. Ville gerne have optaget en lille snas af det hele og samlet det i en film… som jeg kunne se en trist og grå dag i marst og få en lille smule solskin ind den vej – og glæde mig over at der “kun” er 5 måneder til næste Skanderborg… og hvem ved, måske har jeg et Flip kamera til den tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie
  Hej Frede 🙂
  Der har været mange stunder, jeg gerne villet have optaget, men dét som jeg nok allerhelst vil have på film er det som venter mig. Til sommer bliver jeg student, og hvor ville det være fantastisk at kunne tage det lille kamera med til sidste eksamen når jeg og mine veninder kommer ud, på den vilde vogntur med kram, øl og musik og selvfølgelig til de mange studenterfester. En ting som jeg ser (mega meget!!!) frem til, og som skal huskes for altid. 🙂

  Mvh. Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille
  Jeg ville utrolig gerne havde optaget engang, hvor min veninde og jeg kom gående på en sti, og ligepludselig dunker hun hovedt ind i et skilt og falder ned på hug! 😀 det så SÅ sjovt ud, og vi har grinet af det rigtig mange gange! 🙂
  knus Pernille 😀
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille
  Jeg ville utrolig gerne havde optaget engang, hvor min veninde og jeg kom gående på en sti, og ligepludselig dunker hun hovedt ind i et skilt og falder ned på hug! 😀 det så SÅ sjovt ud, og vi har grinet af det rigtig mange gange! 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter
  Hej Frederikke,

  Dengang da min førstfødte skulle undfanges troede jeg, at jeg skulle være med til fødslen. Moderen kunne ikke føde selv og måtte i huj og hast have kejsersnit.
  Jeg var på vej ind på operationsstuen, da lægen stoppede mig. Han kiggede mig dybt i øjnene og sagde: “Jeg tror vist det er bedst du venter inde ved siden af. Så er du frisk når hun kommer ud!”
  Han havde ret. Jeg er ikke så god til det der med blod.
  Lige dér havde jeg gerne givet min højre arm for et digitalt videokamera. Desværre var det ikke opfundet endnu, dengang i ’88 😉

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie
  Der er virkelig mange ting jeg ville ønske jeg havde haft på video; da jeg fyldte 18, da jeg blev student, studenterkørsel, ferier og meget mere. Men der er noget, jeg virkelig er ked af, aldrig rigtig er blevet dokumenteret andet end på billeder; nemlig mig som lille. Jeg har aldrig kunnet sætte de mange billeder af mig med manglende fortænder, helt hvidt hår, og et kækt blik i øjet, op ved siden af en video af mig selv, for ligesom at understrege, hvor fræk/irriterende/sød en unge, jeg egentlig var.
  Jeg har tit punket mine forældre for det, men når de bare ikke var i besiddelse af et videokamera, virkede det ligesom ikke særlig oplagt.
  Derfor er det virkelig vigtigt for mig, at få optaget så meget som muligt, af dem jeg omgiver mig med – for ligegyldigt hvor meget man hader sig selv i en given situation, så vil man altid kunne se tilbage og grine af det, samt være taknemmelig for, at der var én, der huskede at fange et uforglemmeligt øjeblik 🙂

  Og hvis jeg skulle være så heldig at vinde et sådan kamera, skulle det helt sikkert i tasken, når jeg drager til USA for første gang, om en lille måneds tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni
  🙂 Fortid kan vi ikke ændre på, kun fremtiden…

  Derfor ville det glæde mig at oplyse hele min studenteruge! Det bliver en god uge hvor der sker en masse – både afslutningen af en aura på tre hårde, men dejlige år og starten på et nyt liv.
  Det er en uge jeg har set frem til de lange nætter jeg sad med afleveringer og morgener hvor jeg bare ikke kunne komme op. Nu skræmmer det mig en smule at tiden aldrig kommer tilbage.
  Snart er der kun billeder i lækker kvalitet tilbage som minder…

  xo, Janni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine
  Tak, for en dejlig blog 🙂

  Jeg har mange ting jeg ville ønske jeg havde optaget.
  – En af dem er min tid som au pair i England, og de fantastiske øjeblikke med mine dejlige “børn”. – En anden ting er de mange café eller sunset ture med pigerne, hvor der bare bliver sagt og gjort så mange sjove ting, som er meget svære at gengive for andre.
  – Eller de mange timer i vores elskede bur på studiet, hvor studiegruppen, bare slipper alle hæmninger, og er helt sig selv.
  – Eller når ens kæreste skaber sig tosset, fordi han er en dårlig taber, er i fuld gang med at spille Kinect, hvor han nødig skulle tabe. Og derfor laver den ene hylende morsomme bevægelse efter den anden.
  Livet er fuldt at dejlige oplevelser, og hvor ville det bare være fantastisk, lige at kunne hive et lille kamera op af lommen og filme livets mange vidunderlige øjeblikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • super fed konkurrence. årh ha der er rigtig mange ting jeg vil optage, og tage billeder af. Men der var denne her ene gang som jeg virkelig gerne vil ha optaget selvom det var mig selv der lavede stuntet. Jeg sidder i en fynbus sammen med min veninde der skal til KBH og jeg skal tilbage til jylland. Vi kommer til Odense banegård og jeg har en dårlig vane med at skulle rejse mig op inden bussen stopper helt, og jeg havde jo meget bagage med da jeg havde være der en hel weekend. (Det skal lige siges at mig og min kæreste havde slået op dagen før så jeg var ret fraværende) OG vi var jo selvfølgelig gået helt ned bagerst i bussen og da jeg rejser mig bremser bussen meget hårdt så jeg mister balancen og vælter ret kluntet ned af de tre trapper der var i bussen og så lå jeg der på ryggen med benene op ad trappen og op i luften så min veninde måtte hjælpe mig op.. ALLE kiggede bare dumt på mig.. jeg lå og grinte for hvad kunne jeg gøre? jeg følter mig ret ynkelig..
  Men jeg vil lige sige at jeg syntes det er en fed blog du har 🙂

  hilsen Camilla Bie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina
  Første gang jeg var til et rigtig modeshow. Alle de stilfulde mennesker jeg kunne navnene på – men ikke kendte i virkeligheden. Musikens beat, de smukke modeller – og ikke mindst min reaktion. Jeg må ha’ stået med åben mund under hele showet! Noget jeg godt gad genopleve!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia
  Hej Frede. Sikke en fin blog du har – og hvilke flotte kameraer du udlodder! De situationer jeg godt kunne tænke mig at have på film, er de timer sammen med familien, hvor alle bare hygger og har det godt. Selvom vi ikke har så meget tid til hinanden i hverdagen, så kunne det være rart at optage/tage billeder af de oplevelser vi deler. Jeg har ønsket mig et kamera, men har ikke været så heldig endnu – dette er dog det smarteste. Så lille og handy og med pæn dekoration bagpå. Lige til at tage med, og nem at betjene – det er godt nok fint!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, det kunne være fedt, nu hvor jeg også videoblogger en gang imellem (-;

  – Hmm, jeg har faktisk to episoder.
  For et års tid siden, sidder jeg i en sofa og snakker med min veninde, mens vi ser tv. Hun sidder også lidt og læser på nettet. Så computeren står også i sofaen, ledningen er sat i helt ude i køkkenet. På et tidspunkt går hun på toilet, imens hun er derude får hun åbenbart en idé. Så da hun er færdig kommer hun bare susende, virkeligt sidsygt stærkt, og falder over ledningen mens hun siger den underligste lyd jeg nogensinde har hørt. Vi grinte i 20 minutter, ikke en gang løgn. Det så sjovt ud 🙂

  En anden er, fra den anden dag, da min veninde kom for sent i skole. Det er lidt svært at forklare, man skal nok kende hende lidt, men hun er en meget forvirret person, som tænker anderledes tror jeg :)) Ej, hun er skøn. Men da hun så træder ind i skolen 10 min. for sent, har hun et ansigt der siger: “NÅ HEJ! Her var i! Er i så mange?” Hævede øjenbryn og vidtåbne øjne, hvor ville jeg gerne have fanget det øjeblik! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine
  Jeg tænkte så sent som her til aften, at jeg gerne ville have haft et videokamera på mig, så here goes: Vi var samlet på restaurant hele familien, hvor min fætter på 7 år. begynder at fortælle hvad der sker, når man er kærester. Han forklarer at hans ven siger, at drengen niver pigen i ballen, hvorefter hun hviner og giver ham en lussing… og så begynder de ellers “at slås”… eller det havde vennen i hvert fald set hans søster gøre… det var simpelhen så sjovt, for han var overbevist om at det var rigtigt!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fed konkurrence.

  Her i efteråret var jeg på studietur med min 3.g klasse. Vi var i Tunesien (inden alle demonstrationerne ;)). Jeg har rejst meget, men denne studietur var bare fantastisk. Jeg ville ønske jeg havde optaget vores dromedar ridetur, overnatning i ørkenen, sandstorm, berber besøg, oase besøg, jeep tur og vores ene vilde bytur i Sousse. Jeg ville ønske jeg optog den aften, hvor alle og jeg mener ALLE i min klasse slog sig løs og var fuldstændig ligeglad med alt. Folk dansede på trommer, folk dansede på borde, folk fløjtede rundt. Folk var ligeglad med at bruge et par ekstra sedler i baren og give en ven en drink. Alt var skønt. Det var sådan et øjeblik, hvor man kigger rundt og tænker “life is good”. Indtil vi vågnede op dagen efter med tunge tømmermænd, men med godt selskab er de nu ikke så værst. Vores guide bød på frisk presset juice og så var vi klar til en tur i Medinaen, hvor jeg ville ønske jeg havde filmet, at to vinder og jeg var faret vild og sikker på vi skulle dø, indtil en sød tunesisk pige hjalp os ud!
  Jeg ville ønske, jeg havde alt det på film.
  Klem Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sannie Lykke
  Da min kammerat skal puste nogle stearinlys ud oå bordet og brænder sine øjenbryn af. Det var sgu et flip camera moment! 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida
  Sjov konkurrence! Der er jo en masse ting man gerne ville have optaget, men specielt en oplevelse står stærkt for mig:

  Min oplevelse skete for et par måneder siden da jeg var til night-bowling med nogle veninder. Jeg havde haft lidt travlt inden vi skulle mødes hos min veninde inden, og kom derfor (som altid) for sent 🙂 Da jeg kom var de andre godt i gang med at lade op til aftenens udskejelser, og jeg følte derfor at jeg lige måtte få lidt ekstra tempo på drikkeriet, jeg var jo bagud 🙂 Vi kommer derefter ud til bowling, hvor man vinder shots for at gøre en masse skøre ting, så dem ryger der også en del ned af! Da vi skal videre i byen er jeg godt bedugget, og skal bare lige ud på toilettet for at gøre mig klar. Det ender dog ikke helt som jeg havde forestillet mig. Da jeg har taget mine stiletter på, og rejser mig fra toilettet falder jeg på en eller anden mærkelig måde og slår hovedet ind i noget (jeg ved ikke om det var kummen, toiletholder-dimsen eller hvad!) og det begynder derefter at bløde KRAFTIGT, i min tåge tænker jeg ikke rigtig over andet end at jeg må have noget papir, så jeg kan tørre det væk. Jeg går derfor ud fra det handikap-toilet som jeg var inde på ud på pigetoilettet (jeg ved faktisk ikke hvorfor) og mens jeg står og tørre blod væk, finder min veninde mig. Hun har set min taske stå inde på det andet toilet, og har derefter fulgt sporet af blod hen til det andet toilet. Det hele ender med at jeg må på skadestuen og limes!

  Jeg går nu rundt med et ar i øjenkrogen og tænker på hvordan det hele egentlig skete! DET VILLE JEG VIRKELIG GERNE HAVE OPTAGET!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina
  Wow, en lækker præmie der er på højkant!

  Hmm. – Der er så mange ting … men én af de ting jeg allerhelst ville have, og kunne se igen og igen, er nok en optagelse fra da jeg var på Tenerife. Vi var ude og sejle og der var delfiner som svømmede med båden hele tiden! Det var fuldstændigt fantastisk! Vi var så tæt på dem, at jeg kunne række min hånd ned og røre dem. Jeg havde blot et digitalkamera med og fik skudt en masse billeder og optagelser, hvor kameraet så går tør for strøm!? Nå men, lidt billeder havde jeg da fået – indtil min far mister kameraet dagen efter delfin-oplevelsen. Kameraet blev ikke fundet. :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla R
  Familiemiddagene i papfamilien, fordi de altid er garanter for morskab på den vanvittige (og meget gode) måde!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Frede, din blog er virkelig fin.

  Jeg ønsker mig mest af alt kameraet for alle de øjeblikke, jeg ikke vil glemme, når jeg til sommer drager 12 måneder til Australien, det bliver det fedeste år, og jeg er sikker på, at jeg vil opleve så mange once in a lifetime experinces, jeg er nødt til at optage.

  Men når jeg tager afsted er der så mange mennesker jeg ikke kommer til at se i et år, familie og venner. Derfor vil jeg ønske jeg havde optaget mange af de ting, der betyder meget for mig. Familien, der danser om juletræet med min lillesøsters bamse, fordi den ikke skal holdes udenfor. Nytårsaften, når jeg sammen med mine venninder hopper ned fra stole og krammer med fjollede hatte. Min fødselsdag hvor jeg puster lysene ud og hygger med hele familien. Og når mine veninder og mig hopper ud af mine vinduer kl 4 om morgenen fordi vi får lyst til at spille fodbold eller vi bare sidder i vandkanten ved en skovsø i Sverige med fødderne dyppet i vand, mens vi lover hinanden aldrig at miste kontakten.

  Hjælp mig med aldrig at glemme sådan øjeblikke, Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine
  Den er ikkesvær. Det er en rigtig ‘falde på halen’ komisk situation.
  Det var en smuk vinterdag (i starten af vinteren, derfor den positive stemning), og byen var fuld af liv og glade københavnere. Min kæreste og jeg, havde besluttet at vi havde brug for et kulturelt indspark, og er derfor på vej mod Statens Museum for Kunst. På vejen passerer vi en 7/11, og jeg lader vinterhyggen sejre, og køber en stor lækker muffin. Ivrigt nyder jeg den gode muffin. Den er virkelig god. Som den betænksomme kæreste jeg nu er, spørger jeg min kæreste, om han vil smage en bid (med tryk på EN BID). Det vil han gerne. Han tager en bid af muffinen og skal til at række den tilbage til mig. Men så sker der det forfærdelige, at hans store uldhandsker får at ham til at fumle, og han taber muffinen. Hurtigt griber han den igen – mit i luften, som en ninja. For så at miste balancen og tabe den igen. Nu er kæreste på knæ, med en halv muffin balancerende på tyk uldhandske. Mit hjerte, som har hoppet af frygt for tab af muffin, er nu roligt. Lidt for roligt. For i det samme, mister kæreste igen balancen, og muffinen falder klaskende ned på jorden.
  Et utroligt hurtigt virvar af gribende arme, tykke handsker og snublende skridt, skulle blive slutningen på mit muffin-eventyr.
  Dét gad jeg godt have optaget. Min søde kærestes ivrige kamp for at redde den halve muffin. Det var sjovt.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria
  Hey Frede (:
  Uh, jeg må indrømme at der har været mange episoder hvor jeg gerne ville have haft en optager ved hånden. Dog må den episode jeg bedst husker, være da min kæreste og jeg vandt billetter til en Snow Patrol koncert – som vi begge er helt vilde med. Nok med at vi var så heldige at komme derind, valgte vi da koncerten var overstået at gå ud af sidedørene i KB hallen, i stedet for at gå hen mod hovedindgangen (der var enormt mange mennesker!). Da vi så kommer ud og få nydt den friske luft, ser vi at der sidder en gruppe lidt længere nede af vejen – eftersom ingen af os er kendt derinde, vælger vi at gå derned -både for at undgå menneske massen, men også for at høre hvilken vej vi hurtigst kan komme hjem ad. Da vi nærmer os, kan vi se at det er opvarmnings bandet til Snow Patrol ‘Foals’ der sidder der! De sidder alle og chiller og ryger et par cigaretter, og vi falder selvfølgelig i snak med dem right away. Aftenen kan næsten ikke blive bedre, men lige pludselig kommer tre af bandmedlemmerne fra Snow Patrol ud for at trække noget luft! – Come on – hvor heldig har man lige love til at være på én aften? 😀 Vi fik snakket med dem alle, og de var helt nede på jorden – virkelig en fed oplevelse. Det var virkelig en af de bedste aftener (især fordi det hele skete så uventet!), og vi ærger os stadig over det manglende kamera eller optager – der ville FLIP have været peeerfekt! Men ja, nu tager vi altid kamera med til koncert – dog har heldet ikke været med os siden (;
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Victoria
  hej frede,
  ved godt jeg har skrevet en kommentar, så måske er det snyd, men kom lige i tanke om en anden situation jeg gerne ville have filmet!! min søde lillebror, som jeg desværre ser alt for sjældent fordi han læser i århus og jeg i københavn, er virkelig god til at spille klaver, men gør det yderst sjældent – især hvis der er publikum. sidst vi var samlede ved vores forældre (til jul), spillede han imidlertid løs, og det både lød godt og så godt ud – jeg troede jeg var snedig og filmede ham uden han opdagede det, men men men mit gamle kameras filme-funktion spiller ikke rigtigt, så jeg missede chancen! hvis den kommer igen, vil det være rart at eje FLIP!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise
  Jeg ville ønske jeg havde optaget, da min (lille) og dengang nye svigerinde satte sig på min kusines toilet, hvorefter det flækkede midt over! Dette skete desværre til min kusine og hendes mands indflytterfest, så vi måtte resten af aftenen tisse i haven! Aldrig i mit liv, har jeg set en person blive så rød i hovedet af flovhed, Hæhæ..

  Bedste hilsner, Louise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne
  Super fin blog og hvilke flotte kameraer du udlodder 🙂
  Det må være sidste år, hvor jeg var afsted på efterskole. Jeg ville ønske, at jeg have optaget bare én enkelt dag fra start til slut, som jeg kunne se tilbage på med et smil. Hvor som helst, når som helst…
  At stå op alt for tidligt, for at spise morgenmad som alligevel ikke var til at få ned. Gå til undervisning i team 10.1 over til de røde sofaer med v.u.d pigerne. Til gymnsatik timerne, som var det man glædede sig allermest til og andre gange frygtede. Frimodulerne, hvor man hyggede med pigerne med slik, film, fis og ballade. Til aftensmaden hvor man blev placeret ved et seksmands bord, og maden var det samme som man havde fået i går eller i sidste uge. Variation var ikke det ord som var kendt blandt kækkenpersonalet. Friaftenerne hvor man lavede ballede, hyggede, trænede serier osv. Natterend om natten over til drengene, for derefter at blive opdaget og sent til vonge, 18 km på cykel.
  …Når man sidder i det, tænker man ikke over hvor meget man egentlig værdsætter det hele når det er slut! 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida
  Jeg ville gerne have filmet min fars tale til min konfirmation, den var så rørende og jeg blev så glad og jeg var flad af grin:-)
  -jeg krydser fingre
  xx ida
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa
  Da min veninde under en bytur er så stangstiv at hun overser et cykelstativ og vælter direkte ned i asfalten med øjenbrynet først. Selvfølgelig kun fordi hun selv synes det er sjovt. Ellers er det ikke fordi jeg går og har lyst til at filme folks ulykker.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila
  Først og fremmest tak for en fin blog!!

  Uh.. der er sindsygt mange ting jeg ville ønske jeg havde filmet. Min lille nevø (1 år) da han smagte “Ben og Jerrys” for første gan. Han var sur og muggen og ikke ville sove, men så smagte han isen og hele hans lille skønne ansigt lyste op…
  Eller da han hørte julemusik og dansede rundt i sin flyverdragt.

  Eller da min lillesøster og jeg lavede fis og ballade sidst…

  Den sjoveste fest med mine veninder, hvor min ene veninde i de sene tider, kaster et kosterskaft på skuldrene og danse rundt til “bom bom shake shake” mens hun prøver (læs vælter rundt) at vise hvad corebar går ud på…

  Der er så mange sjove ting, man gerne ville kunne se igen… skal til NY lige om lidt og der ville et kamera helt sikkert kunne bruges…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke
  Jeg ville virkelig gerne have optaget, da min kæreste fortalte mig at han elskede mig. Det var for mig første gang, at en kæreste sagde de ord og det var virkelig en meget speciel oplevelse.

  Tak for en skøn blog, Frede!

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe
  Jeg kæmper med nogle dumme fobier. Men heldigvis er jeg en sej soldat. Forleden kørte jeg alene gennem Storebælts Tunnelen for første gang i mange år, og det var en stor succesoplevelse for mig. Jeg vil ønske, jeg havde filmet mig selv, da jeg kørte nede i tunnelen, og ikke mindst da jeg kom ud på den anden side. Det ville være en god måde at huske mig selv på, at jeg kan meget mere, end jeg aner, og at fobier er noget, der skal overvindes. Næste punkt på dagsordnen:En flyvetur.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maggie Nielsen
  Det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om … Dengang jeg til en bryllup fangede brudens bukket! Det var ellers ikke min mening at være en af de desperate kvinder, som ville fange buketten i håb om at være de næste der blev lykkelig gift! Jeg var ikke en af dem, for jeg var kun 13 år gammel dengang. Genert som jeg var, forsøgte jeg at gemme mig lidt blandt de gifte og børnene men bruden mente i hvert fald, at jeg skulle deltage og heldigvis! – Senere den dag fortalte hun mig, at hun havde et rigtig godt billede af øjeblikket men jeg nåede aldrig at få. Derfor ville det have været rart med en videooptagelse af et af mit livs største øjeblikke!
  p.s: Jeg er 19 år nu og stadig ikke gift. Men stadig .. jeg greb buketten!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Kynde
  God konkurrence og rigtig god blog!
  ville ønske jeg havde et kamera på mig forleden dag, da min kæreste troede han var alene hjemme og sang med på Roling stones “Satisfaction” ude i badet. Det skal siges at min kæreste absolut ikke kan synge og at det var første gang jeg nogensinde har hørt ham synge igennem de 3 år vi har været kærester.Det var virkelig sjovt og i kan tro han blev flov da han kom ud fr badet og jeg stod og grinede højlydt.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Lærke
  Halløj! fed konkurrence.
  For et par år siden var jeg i Thailand med min familie. En dag var mig, min mors kæreste og min lillesøter, på dengang 3 år, ude og se nogle af Phiphi-øerne hvor der bl.a. er en strand der hedder ‘Monkey Bay’. På stranden er der en masse vilde aber, der er meget nysgerrige omkring alle turisterne og vi var alle meget interesseret i at komme tæt på dem. OG NU SKER DET SJOVE SOM JEG VILLE ØNSKE JEG HAVDE FILMET (!!). Min lille dejlige søster havde havde på et tidspunkt fået at vide, at for at få nabokatten derhjemme til at gå ud af vores have, skulle man kaste vand på den og sige ‘gå væk dumme kat’, og hun troede simpelthen at en af aberne var en kat, så hun gik helt tæt på en af de små abeunger (!), samlede sand op og kastede det på den imens hun sagde ‘gå væk dumme kat’. Og idet hun gør det, kommer abemoren farende hen for at beskytte sin unge, og aben river min dejlige skræmte søster på armen 🙁 det lyder måske lidt tarveligt at grine af, men hendes ansigts udtryk var priceless, og det var simpelthen så ærgeligt at vi ikke fangede situationen, for vi kunne garanteret have tjent penge på den video!!!!!!!! det var så sjovt!! (det skal lige siges, at min søster ikke kom alvorligt til skade, hun var bare skræmt fra vid og sans)..

  Hilsen mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise
  Jeg ville helt klart gerne have filmet Prince koncerten i oktober. Specielt det tidspunkt hvor han valgte at komme tilbage på scenen efter at halvdelen af publikum allerede var gået hjem. Det var stort at se ham på tæt hold. Det minde ville jeg gerne have haft med mig 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På studietur i 2.g, boede vi på et hostel i Spanien, hvor der også boede nogle spaniere, som vi delte terasse med, og vi kunne kigge ind i hinanden værelser. En aften, da vi gjorde klar til at skulle ud, traskede min veninde nøgen ind på værelset og dansede. Hun stoppede dog brat, da vi andre skreg, og hun opdagede at samtlige spanske naboer sad på den fælles terasse og klappede! Hun nærmest krøllede sammen i en bunke på gulvet, og da hun forsøgte at flygte, væltede hun i noget tøj. Vi var færdige af grin, og vi snakker stadig om det den dag i dag (6 år efter)!

  Selvom oplevelsen sidder godt fast i hukommelsen, så ville jeg ELSKE at have den på video! 😀

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine
  Dette er en historie om min mor, som jeg elsker meget højt – meeen denne historie er alt for sjov til at blive holdt hemmelig!

  Min familie og jeg tilbragte, for nogle år siden, en uge på Cypern. En aften vågner vi ved, at min mor ikke er i vores ferielejlighed, som ligger omgivet af mange andre lejligheder placeret omkring en pool. Pludselig får vi øje på en person, der står udenfor vores lejlighed, altså ved poolen. Og det er min mor. Hun går tydeligvis i søvne. Pludselig sætter hun sig ned og starter på det, der senere hen danner rammen om hendes mest pinlige oplevelse til dato. Hun tisser på terrassen alt imens der sidder folk og hygger på de andre terrasser og kan se alt hvad min mor laver. Det skal måske lige for god ordens skyld siges, at min mor sover nøgen, når hun er på ferie – så splitterragende nøgen vågner hun ude på terrassen efter hun har tisset og finder til sin store forskrækkelse ud af, hvad hun har gang i. Det gik så hurtigt, at hverken min far, lillebror eller jeg kunne nå at få hende ind i huset – eller optaget det på film, hvilket vi alle ønsker i dag, at vi havde nået! Er du færdig, hvor jeg døde af grin!

  Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Mikkelsen
  Hej Frede

  Mine oplevelser slå vist ikke det som alle de andre har skrevet.
  Men med sådan et flip kamera ville det gøre det hele meget nemmere i hverdagen. Jeg synes der sker så mange sjov ting i min hverdag, hvor jeg ville ønske at jeg havde optaget det. 🙂
  Men min mobil kan optage i 15 sekunder og med meget dårlig kvalitet, så jeg orker aldrig at forsøge det, jeg ved at resultatet bliver dårligt.
  Jeg har også min egen blog hvor det kunne være dejligt at tage nogle flere dagens med sådan et smart flip kamera som jeg kunne have med i tasken og tage nogle flere billeder 🙂
  Jeg er omgivet af nogle af de dejligste mennesker i skolen og i min fritid. Vi kan grine over ingenting, men nogle gange sker der altså nogle ret så sjove ting som flere personer burde se. Så det kunne være fedt at have sådan et smart flip kamera som ingen andre har med et flot (må give dig ret i at det er et flot design) design på bagsiden.

  Jeg krydser alt hvad der kan krydses! 😉

  -Joe
  http://thejoes-blog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kem
  Umiddelbart vil jeg bare gerne vinde en af disse flip recorder bare pga. den fede bagside tegnet af Sofie og at enhver jo bare kan købe en flip recorder mens disse fem er limited specielt designet til denne konkurrence hvilket er unikt.

  Anyway, man kan fortryde at man i min familie desværre ikke havde råd til et videocam dengang jeg var 6-7 år og vi var i Hong Kong for at besøge mine bedsteforældre. Har desværre kun mødt dem to gange. Første gang var de på besøg i Danmark og anden gang var så i Hong Kong. Klart at der blev fanget nogle øjeblikke med fotografi kamera dengang, men mange af de oplevelser jeg husker fra Hong Kong rejsen er desværre kun en kombination af stærke og mindre stærke minder i ens hukommelse. Det er oplevelser man gerne vil have foreviget med et videokamera, så man kan se dem igen og igen. Høre deres stemmer igen osv.

  Dog vil et Flip cam nu gøre at jeg kan sørge for at fange mine fremtidige oplevelser og gemme dem forhåbentlig mere permanent end bare minder i ens hukommelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg cykler rundt i København med musik i ørerne ønsker jeg tit, at mine øjne VAR et kamera fordi det ville være den mest fantastiske film eller musikvideo . København er altså bare meget fotogen fra en cykel!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • To dejlige veninder og jeg cykler rundt i København. Vi cykler og cykler, ned ad mange små og store gader. På et tidspunkt, er vi et sted med en masse blinde veje, og vi vil gerne finde tilbage til en større vej. Vi cykler på en fin række, jeg er bagerst. Lige pludselig drejer min første veninde ned ad en gade, hvorefter hun pludselig råber “BLIND VEJ”, og så laver vi den flotteste og mest spontane uvending.

  Det var virkelig hundrede gange sjovere i virkeligheden. Havde jeg dog bare optaget det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie
  hej frede. jeg ville gerne have filmet en bestemt episode fra min fætters konfirmation. han har altid været lidt af en slikmund, men min onkel er ikke glad for alt det sukker. til sin konfirmation får lille fætter så en halvanden liters cola og er i fuldstændig ekstase! virkelig glad dreng. indtil anden onkel spørger om han må smage en lille tår – okay, det må han godt – og min onkel (der er en ekstremt pro bunder, åbenbart) bunder HALVANDEN liter cola! det var som at se min fætter miste alt håb og glæde, han var fuldstændig numb! det var lidt sjovt, og ville have været fantastisk at have på film. han fik selvfølgelig en ny, men wauw, et priceless ansigtsudtryk!
  derudover så synes jeg virkelig, truly and honestly, flip-kameraet er top lækkert! ville jeg absolut ikke have noget imod at flashe lidt i tide og utide.
  ha’ det godt 🙂

  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Rørdam
  Hej Frede

  Jeg ville ønske at jeg kunne skrue tiden til en af de første efterårsdage sidste år. Solskin, cafe latte og min bedste veninde og jeg – og hendes skønne hund Walter.

  Mig og Walter i ladet på hendes Christiania cykel og hende på cyklen. Sol, sang og hygge i København. Det er bare sådan nogle dage man ikke vil have skal ende.

  Det lyder måske simpelt, men nogen gange kan det simple være ekstravagant!

  Picture perfect!

  /Kat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise
  jeg ville gerne have optaget, da jeg sad på en udendørs cafe med en veninde og vores to børn; hendes søn og min datter – begge 14 måneder.

  De tudsede rundt om bordet og legede, men pludselig tog de to toddlere hinanden i hånden og fandt en halvlukket dør til en baggård, og forsvandt derind for at opdage verden. De var meget søde og målrettede, og blev derinde længe (naturligvis under opsyn, men det vidste de ikke) der blev både undersøgt cykler og kloakdæksler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna
  Ihhh super fed konkurrence og suuuper fed blog! (: Jamen jeg er lige startet på mit studie her for en måned siden, og for 14 dage siden var vi så på den berygtede ruuuustur, som var alt for sindssyg fed. Vi kom så på en masse småopgaver og inddelt i hold til et cirkustema lørdag aften. Jeg endte så på Team Kung Fu Panda, hvor vi fik til opgave at lave en lille performance for alle de andre. Vi startede ud med at klæde os ud med krigsmaling i hele ansigtet og malede tshirts så vi rigtig kunne leve os ind i rollen. Senere på aftenen, da vi havde spist, og heeeldigvis havde fået drukket en del øl + verdi’er, skulle vi så performe. Alt hvad vi lavede var ren improvisation, og hele salen lå færdig af grin. Jeg ville virkelig gerne have, at der var nogle, der havde optaget det, så det kunne blive foreviget hele livet 😀 især fordi jeg ikke er den vilde teater-pige, men vi levede os alle godt og grundigt ind i rollen :’D
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise
  Det endte godt nok med to uger på krykker, men jeg ville ønske jeg kunne have optaget mig selv da jeg kælkede ud over en skrænt i de franske alper.

  Jeg arbejde på et lille skihotel og boede et stykke nede af bjerget, så vi skulle gå hjem ad en lille sneklædt sti. Smarte som vi var lånte vi engang imellem numsekælke når vi skulle hjem, så gik det meget hurtigere 🙂 En nat efter en lang dag på job var vi så et par tøser der skulle hjem til lejligheden. Den første kører afsted i høj fart, falder af halvvejs og råber: pas på, der er is – det er mega glat! Men fortsætter alligevel hjemad. Jeg sætter mig derfor også til rette og kurer afsted. Først går det helt fint, men lige pludselig går det enormt hurtigt og jeg glemmer at dreje af ved lejligheden. Helt galt går det først da jeg lige pludselig finder ud af at jeg er på vej ud over skrænten og ikke kan stoppe! Jeg mærker at jeg flyver et par meter i luften og lander på asfaltvejen nedenunder – stadig med kælken i hånden og et meget forvirret blik i ansigtet. Min veninde kommer løbende: ‘Louise, Louise, Louise! Jeg troede du var død!’ Vi kigger på hinanden og bryder fuldstændig ud i kæmpe grineanfald over hele situationen. På den anden side af vejen står utroligt nok Gendarmerne (militærpolitiet) – aner ikke hvad de laver i udkanten af byen hvor der ellers er helt dødt! De begynder så at skælde mig helt vildt ud på fransk og så vidt jeg forstår sige at det er dumt og farligt – ja tak, det ved jeg godt nu! Grineflippet vil igen ende tage og jo mere vi griner, desto mere skælder de ud! De troede sikkert vi var fulde turister, men vi var jo egentlige bare to forskrækkede piger :s

  Heldigvis kom jeg hurtigt på benene og vi skyndte os hjem i sikkerhed. Da jeg vågnede næste dag var min ankel KÆMPE og jeg kunne ikke arbejde halvanden uge, ups. Men hvor ville jeg dog gerne have optaget hele situationen med de grinene piger og de meget sure gendarmere!
  (Da jeg kom tilbage på ferie året efter var det stadig en skrækhistorie på hotellet og jeg har ikke kælket siden – utilregnelige transportmiddel!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene
  Fed fed fed konkurrence!(Kommentaren kommer lige igen- det gik vist lidt hurtigt først.. ups)
  Jeg ville ønske jeg havde optaget da en af mine veninder på vores sidste bytur, sprækkede hendes nye højtaljede nederdel da hun bukkede sig ned mod toilettet for at kaste op! Nederdelen var sprækket hele vejen fra bunden til den øverste syning.. Det var en meget sjov tur fra toilettet til taxaen 😉
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanette
  Jeg ville ønske, at jeg havde en video fra en helt særlig sommernat på stranden på Samsø i selskab med mine aller bedste og kæreste venner. Vi var på sommerferie og ville en lun nat tage en spontag nøgenbadningstur. Pludselig befandt vi os i selskab med en lille gruppe kunstnere og musikere om et lille bål. Der var godt selskab, vin, smøger, musik, sang og jeg husker en følelse af lykke og at leve i nuet. Det vil altid stå som et meget åbent, hyggeligt, sjovt og kært minde med mine bedste venner for mig. 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sidsel
  Noget jeg helt klart ville have ønsket jeg havde optaget er helt klart min studenter vogntur. Det er snart to år siden, men alene tanken om den dag giver mig kuldegysninger af bare lykke og fryd, så det havde været virkelig fedt hvis man havde haft et kamera med til at dokumentere den endnu mere. Solen skinnede og jeg kan huske at jeg aftenen inden tænkte “bare slap af. Der behøver ikke ske noget vildt. Lad være at forvente noget som helst” og jeg tror lidt vi alle havde haft den samme følelse, for ingen havde nogen fordomme eller fjendskb i sig den dag. Alt ondt lå bag os, gymnasiet var slut og den dag skulle bare bruges på OS. Jeg bliver helt varm af at tænke på det nu igen. Det er en af de absolut bedste dage jeg har oplevet. Og havde det baaare været optaget så jeg kunne gå tilbage og se hvor lykkelige, frie og åbne vi var den dag. Åh.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Gammelgaard
  Da min bedste veninde, der havde været ude og rejse i et år, kom hjem til min 18 års fødselsdag for at fejre mig uden at jeg vidste noget, jeg har desværre ingen billeder fra da hun kom og jeg ville sådan ønske jeg havde det! det var en af de bedste overraskelser i mit liv, da jeg som sagt ikke havde set hende meget længe og havde savnet hende ufatteligt meget!!!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Larsen
  Hey Frede 🙂
  Hvor er det en sindssyg konkurrence :o) Jeg ville ønske at jeg havde et flip-kamera til at få dokumenteret alt det vigtige der sker omkring én hele tiden. Altså… Mine forældre har aldrig haft hjemme-videoer af mig og mine søskende, og selvom det måske er sendt at starte nu, så ville min drøm nok være, at hvis jeg havde sådan ét kamera, kunne jeg optage ting som fx når lysene i fødselsdagskagen bliver pustet ud, en aften-gåtur ved stranden om sommeren, studenterøjeblikke af mine yngre søskende osv. Bare små brudstykker som ville kunne blive gemt og husket senere hen. Det synes jeg ville være det mest fantastiske 🙂
  Ps. ufatteligt flot tegning egentlig x)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ønske at jeg havde filmet nogle af de gode minder fra niende klasse i folkeskolen. hold kæft jeg savner den klasse og den nemme tid.. det ville have været et mere ægte og levende minde end dem man bare tænker tilbage på
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hersom
  Uha, jeg ville for alt i verden gerne have optaget min datters udtryk i ansigtet da hun opdagede at jeg var kommet for at se hende gå Lucia-optog på hendes skole.

  Stoltheden og glæden der lyste fra hende fik mig til at knibe et par tårer den morgen.

  Desværre nåede hendes far ikke frem i tide, så jeg ville give meget for at kunne vise ham hvor dygtig hun var.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den gang min kat lige var blevet øremærket, og derfor var dopet med bedøvelse. Da han så kom hjem var han jo helt rundt på gulvet og væltede bare rundt og kunne knap nok gå, selvom han ellers ivrigt prøvede på det! 😀
  /Gunilla
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ønske, jeg blev filmet, da jeg blev student.
  Jeg havde nærmest beordret mine forældre til at stå et par meter væk fra døren, når jeg ville komme ud af lokalet, men da jeg træder ud af døren står mine forældre, bedsteforældre, forældres venner, mine veninder, skolerektor, halvdelen af mine lærere og en journalist og fotograf med gigant blitz ude foran. Jeg ville så gerne se mit ansigt i sekund, jeg ser folkemængden og selvfølglig også da jeg får huen på, det var den mest fantastiske følelse. – Jeg var åbent den første student på Fyn og så havde Fyens Stiftstidende valgt mit gymnasium og min historielære mig som den “heldige.” Det er nok den værst skrevet artikel, men sjov det er den da bestemt!
  http://www.fyens.dk/article/1627658:Indland-Fyn–Med-huen-paa-sned
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta
  Der er så mange øjeblikke, jeg ville have ønsket, jeg havde nået at fange på film.
  Af den årsag kunne jeg som så mange andre netop godt tænke mig et smart lille kamera, så chancen altid er der i fremtiden. Specielt studenterkørslen til sommer. Den dag vi fejrer, at vi klarede det. Den dag, hvor vi alle føler os som “Kings og The World”. Den dag, hvor et kapitel bliver færdigt og vi begynder på et nyt. It’s The final countdowb, og det ville være perfekt, at kunne forevige et øjeblik som dette.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin
  Jeg ville ønske, at jeg kunne have filmet fredagens fastelavnsfest, hvor Pacman og hans fjerne løb i ring efter hinanden hele aftenen.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en sej konkurrence, du har jo snakket så godt om det kamera. Jeg må nok være lidt kedelig at sige at de ting jeg ville have optaget er de to ferier med Mikael som jeg har været på. Første ferie vi var på var i Rom, som simpelthen var en fantastisk oplevelse, og den ændrede ikke mindst mit liv, men også mit forhold, da det var der vi for alvor fandt ud af at det skulle være ham og jeg. Udover det havde vi en helt unik oplevelse hvor vi sad på den spanske trappe og spillede kort og drak vin, og lige pludseligt stod der 5 af italiens bedste operasangere for enden af den spanske trappe og gav en fantastisk koncert, og jeg kiggede ham i øjnene og husker stadig den følelse jeg fik i hjertet da jeg så hans smil og hørte Ave Maria imens, det er noget jeg ville ønske jeg kunne gense igen og igen. Den anden tur var til Paris som vi var i sidste år, vores anden rejse, og det var en af de fedeste oplevelser jeg længe har haft. Her gik vi utroligt meget og så så fantastisk mange ting, men selvom vi så alle verdens fantastiske ting er mit bedste minde at vi lå i badekaret med en flaske rosévin og og lækker musik ud af computeren, og der lå vi ellers bare og nød en fantastisk fransk vin og snakkede til langt ud på natten, noget jeg godt gad at huske . Håber det er ok!

  Kys til dig søde Frede .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena
  En oplevelse som jeg flere gange inderligt har ønsket var blevet optaget, skete dengang jeg gik på efterskole. Min helt underskønne (og måske ikke altid helt skarpe) veninde sad og havde en dybt seriøs samtale med en lærer under frokosten der omhandlede jordens opstandelse. Midt i min frokost melder et grineflip sig, da jeg hører hende helt seriøst meddele: “Altså, menneskerne stammer faktisk fra negerne!!”
  Det tog hende lidt før hun opdagede havd hun havde sagt, og jeg ville gerne have drillet hende med en optagelse af episoden mange gange derefter.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine
  Jeg tilbragte et år i USA, og tænker tit tilbage på alle de oplevelser jeg fik. Desværre har jeg glemt mange af tingene og ville have ønsket at jeg den dag idag kunne have kigget tilbage på alle de fede oplevlser jeg fik dengang. Som fx. prom, festerne, stemning til football-kampene osv.
  Så det kunne være super fedt at vinde denne konkurrence, så minder som disse ikke bliver glemt igen.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie
  Har aldrig hørt om kameraet før, men det lyder fedt!
  Puha, der er jo en masse oplevelser man ville ønske man havde filmet… Min må nok være da mig og min rigtig gode veninde en fredag aften (100 % ædru) lige pludselig besluttede os for at tegne mono-øjenbryn og overskæg med en eyeliner og herefter klæde os ud som mænd og gå ned i fakta og købe slik og cola til aftenen. Vi havde det vildeste grineflip og da vi endelig trådte ind i faktaen druknede vores planer lidt om at lege snobberne Fritz og Poul fra “Rytteriet” fordi vi blev så flove og pinlig berørte, fordi ALLE kiggede på os. Så vi stod bare der – knald-røde i hovedet, da vi skulle betale for vores slik… Det var sgu liiiidt pinligt alligevel, men samtidig skide hamrende sjovt!!! Og et rigtig sjovt minde.

  Ann-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie
  To tykke tyrkiske mænd badende i et springvang iført g-streng – skør veninde vælger at give den ene en olfert- tyrkisk mand bliver gal i skralden og løber efter veninde – veninde løber med tyrkisk mand i hælende – til alt held var hendes kondi bedre end hans og hun slap afsted med livet i behold- tænk engang hvor sjovt det kunne være at have dette på film.
  julieleganger@ofir.dk
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene
  Lækker konkurrence! 🙂

  Det kunne være fedt at have et par bånd med ‘alle’ mine første og sidste skoledage, bilder jeg mig ind 😉 Folkeskolen, gymnasiet og så uni til slut, som jeg så først er færdig med om 3 år.

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Radmer
  Jeg ville ønske jeg havde haft dette vidunder til at forevige de små finurlige ting i hverdagen vi ALLE oplever jævnligt, men desværre også hurtigt glemmer fordi de fader væk i vores erindringer…

  Tak, for den nerve der er på bloggen – den er banal og autentisk og meget mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S.
  Tror på at denne konkurrence får mange gode historier frem. Selv ville jeg ønske, at jeg havde filmet min veninde i en god brandert. Vi ville fejre sankt hans med bål og lidt vin (ikke noget vildt), men sjovt nok er det altid den slags arrangementer der går helt bananas. Min søde veninde havde fået lidt for meget æblevin, da vi andre besluttede os for at lave e lille ølstafet. Hun stormede så med 120 i timen ned af en trappe (til en anden del af haven) og direkte ind i en busk. Hun landede på jorden, men resten af kroppen sad fast i busken. Mens vi andre tog os til maverne af grin sagde hun ligeså stille “nu tisser jeg”. Det var forholdsvis dumt eftersom hun stadig havde bukser på. Men hendes stunts slutter ikke her. Da vi skal op af trappen igen, ryger hun udover et gelænder og sidder fast i en ny busk. For det ikke skal være løgn, falder hun igen ind i en busk og tisser i bukserne af grin til sidste karneval (hvorefter det nu gule mumie-kostume skal klippes af hende). Det ville jeg i sandhed ønske at jeg havde på film, for det kan sjovheden af episoden kan umuligt beskrives med ord 😉
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine
  Jeg ville ønske jeg havde filmet det absolut sjoveste øjeblik i mit liv! Min meget selvsikre kæreste der på en postscooter ved et uheld bakker ned af en trappe (de der lumske kælder-indgangs-nogle der er i fortorvet)og derved får styret lige i hovedet! Det så så skægt ud fordi det næsten var slowmotion – man kan ikke rigtig gøre meget ved en så tung maskine, og fordi han havde det sjoveste ansigtsudtryk!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tani
  Dejlig konkurrence!
  Jeg har diverse fuldemandssituationer (både af veninder, men desværre også af mig selv!), hvor et sådan Flip Kamera havde været helt perfekt at have ved hånden 🙂
  På trods at det, vil jeg ønske, at jeg havde kameraet, mens min mor var indlagt i flere måneder, 200 km. væk fra mig. Hendes liv blev sat på standby, og med en Flip kamera kunne jeg optage lidt af de ting, hun aldrig oplevede. Så som da jeg blev 18 år, da jeg bestod og fik kørekort, min første køretur osv. Der ud over bare det at kunne følge med i min hverdag 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NannaLu
  Hej Frede 🙂
  Sidste år var jeg i England som udvekslingselev i 10 måneder. Jeg tog afsted med et kamera i tasken, men efter et par måneder gik det desværre i stykker.. Jeg ville gerne have optaget alle de fantastiske ting jeg oplevede derovre, og de dejlige mennesker jeg var omgivet af, bla. min værtsfamilie som blev lidt større i slutningen, da mine værtsforældre fik deres 2. barn – en lille søn der hedder Leo.
  Dér kunne det have været meget lækkert at have et Flip kamera ved hånden 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirijo
  Sidste år var jeg på en 2 ugers skøjtelejr med 3 af de skønneste piger jeg kender. Vi boede alle 4 på værelse sammen og kom på samme hold. Hvert minut af de 2 uger var helt fanastisk! Jeg ville have elsket at se det igen og igen Jeg tror aldrig at jeg har haft det så sjovt i hele mit liv. Jeg ville have filmet hvert sekund, det var en helt uforglemmelig ferie! – Heldigvis skal jeg af sted igen i år, hvor jeg har chancen for at filme en masse nye minder, (pinlige) oplevelser og sjove stunder med de skønneste piger jeg kender!(hvis jeg altså vinder det skønne Flip kamera:)…) hæhæ
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine
  Jeg vil bare gerne optage lidt af det hele. København den smukke by, mine nærmeste, de gode ferier osv. Måske bare lidt af hverdagen 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara
  Her er en oplevelse jeg gerne ville have optaget!
  Der var en aften for lang tid siden, hvor jeg ikke kunne sove, og havde vågnet om natten. Dengang delte jeg værelse med min tvillingesøster, og hun snakker nogle gange i søvne. Hun lå og mumlede lidt i et stykke tid, men så begyndte hun lige pludselig at sige ” Harry Potter, så mødes vi igen”
  – jeg tror aldrig jeg har hørt hende sige noget så sjovt i søvne før! Jeg vil så gerne kunne have optaget det, for hun tror ikke på mig. Det kunne have været fedt at have optaget det på et Flip kamera! 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke bare en oplevelse, men næsten hver gang jeg og min veninde er på arbejde i en butik der hedder Decorate.
  Ligeså snart at kysten er klar og der ikke er nogle kunder i butikken, så hedder det fuld skrald på musikken. Vi danser tooset og uhæmmet rundt. Det ser så sjovt ud og ville ønske alle kunne se de folk der går forbi udenfor og ryster på hovedet af os..
  Enkelte gange sker det at man danser ind i en vase, og når med nød og næppe at gribe den.. DEt er skide sjovt og burde foreviges..

  Nanna-Rozalina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde
  Der er jo så meget! Men jeg husker en gang, hvor mig og nøgle tøser var gået videre i en fysik-konkurrence, så vi tog til Odense universitet for at deltage. Lige inden vi skulle have overrakt vores pris, skulle vi sætte os ned, og vente på at HKH prins Joachim gjorde sin “entre”, flækkede en af tøserne på holdet bukserne! OG kufferterne stod på hotellet. Så da vi skulle op og modtage vores pris, stod min veninde med revnet bukser og gav prins joachim hånden, foram 300 mennesker….Lidt tarveligt, men hold nu fast jeg grinte! 😀
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leslie
  Det må være dengang, hvor jeg var på studietur i 3.g! Jeg gik i en klasse med 25 piger og 1 dreng ( Ja, han blev mobbet – på den gode måde;-) ) og vi skulle med færgen fra Esbjerg til London. I og med at vi piger tog næsten hele klædeskabet med, var der lidt kaos da vi gik ombord. Vores store kufferter fyldte en del, så der var ikke ret meget plads. Lige pludselig kunne vi høre et kæmpe brag bag os. Det var min veninde på 1.60 meter – iført høje stilletter, som væltede over sin kæmpe store kuffert på 20 kg og fik et stort blåt mærke eftersom hun skulle skynde sig at få checket sit pas ved indgangen. Vi grinte over det i flere dage og desværre var der ikke nogen, der havde filmet denne SJOVE og fantastiske oplevelse! Øv bøv…
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie
  For et par dage siden var jeg i lufthavnen for at hente min bror og svigerinde, der netop var hjemvendt fra afrika. Jeg havde ikke snakket med dem siden oktober og havde glædet mig enormt til at gense dem. Da jeg så endelige så dem komme frem i udgangen kunne jeg mærke tårene presse på og jeg måtte virkelig anstrenge mig for at de ikke skulle trille ned af kinderne. Jeg var helt mundlam da jeg endelig kunne give dem et kram. Jeg ville ønske jeg havde filmet den oplevelse, da dén var helt fantastisk og ikke noget jeg nogensinde har lyst til at glemme!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annabel Ryding
  Hmm.. jeg ville ønske, at jeg havde optaget nogle af de rejser, jeg har været på. Nogle af de specielle minder, jeg har derfra er gået lidt tabt og blevet mere og mere tågede.. så DER ville jeg helt klart ønske at jeg havde optaget det, så jeg kunne se mine minder om og om igen (:
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pixicamoyeah