my pink friend

GDS trek bracelet

Så fik jeg taget et billede af mine nye armbånd. Jeg har tænkt lidt over hvordan jeg skulle lave en guide, tog ikke billeder undervejs og er ikke sikker på mine tegne skills vil gøre sig godt… vi så jo hvordan det gik sidste gang (..!)

Så holder mig til originalen, som er en fantastisk guide (så hvorfor overhovedet prøve selv?).

Find den gode armbåndsguide her – der var nemlig en sød læser der linkede til den, da jeg cravede PS armbåndet mens jeg havde hold i nakken.

Jeg købte klatre reb i metermål og små carabin låse hos Spejder Sport på Nørre farimagsgade, stof lim og anorak hættesnor (det gule med sølvglimmer i) i Stof2000 – den pink snørre har jeg købt i DANSK manufaktum, som også sælger masking tape (jeg brugte dog malertape).

Piece of cake!

Made these bracelets the other day, with help from this amazing guide, a sweet reader linked to. thx!

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

my pink friend