200411

i.go.and.i.buy.stuff.that.looks.pretty

Låg fra Søstrene Grene, målebæger fra Notre Dame, lille horn ske fra Notre Dame, blok og notesbog fra Cinnober og 2nd hand hårspænde.

Manglede lidt praktiske ting, men det er knapt så kedeligt at købe målebæger når det er neon grønt og opbevarings æsker når man kan få låg med cupcakes på 🙂 (låget er forresten vildt smart – det kan bruges på alle kopper og små skåle, det lukker bare tæt når man lægger det oven på og trykker!). Notes bøgerne er simpelthen fantastiske, jeg tror faktisk jeg kunne blive direkte lykkelig af at have mange pæne notes bøger… (ville nok bare blive åndsvag og fattig.. + jeg skriver som en 5 årig…).

I needed some boring but pratical stuff, though it made it so much more fun to buy a neon green measuring cup and a lit with af cupcake on it!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

200411