200511

Nylondotcom

Som jeg skrev for ikke sååå lang tid siden, så er i-D mit favorit magasin – fra England altså! For mit aller aller yndlings magasin fra det store USA er Nylon, som jeg har læst lige siden 7. eller 8. klasse hvor jeg sneg mig i Magasin efter skole med mine mønter og købte magasiner. Desværre er det sååå dyrt i DK pga. den høje papir afgift, så plejer at stocke op når jeg er i udlandet. Det er seriøst heldigt hvis jeg er ude i udlandet lige der hvor der kommer et nyt nummer ud! Anyways så er jeg tosset med det og på trods af at jeg er fan af den der nymodens dille med blogs og jeg ved snart ikke hvad, så er der noget æstetisk og udefinerbart lækkert ved et magasin, som jeg nok aldrig har lyst til at undvære.

MEN heldigvis har Nylon en velassorteret hjemmeside, blog og fede klip på NylonTV og hej for søren, der er også noget til fyrerne.

Ps. Mega svedigt at Helena Christensen har været Creative Director og Chris Pedersen fra Cover også har været på redaktionen.

I love Nylon – it’s my fave american magazine. Even though i like this digitalized world, i will never let go of the aestethics and traditional aspects of reading a printed on paper magazine!

Though, Nylon has a well equipped website, blog and the cutest clips on NylonTV – and a little something for the guys!

And btw it’s so cool that Helena Christensen worked as the Creative Director and Chris Pedersen from Cover also worked there.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

200511