180611

Søndag status

A.P.C pretty

A.P.C pretty by fredesblog featuring printed tops

Jeg er gået helt kold i min eksamenslæsning – spiser uanede mængder af orange chokolade, drikker the og holde hele tiden pause for at kigge på A.P.C tøj jeg ikke har råd til… Til gengæld har jeg 10 ugers ferie fra i morgen, så mon ikke jeg klarer den..? Har lagt min Hype Means Nothing tee med Beyoncé frem – det er nemlig min lykke tee!

Måske hører i ikke lige mere fra mig før sent i morgen, men følg med på twitter, der opdaterer jeg nemlig på farten og måske også i morgen 🙂

I’m so lost in this study hell – i’m constantly taking breakes to check out clothes from A.P.C that i can’t afford… but from tomorrow i will have 10 weeks off from school! YAY! Just took out my Hype Means Nothing tee with Beyoncé on it for tomorrow, it’s my lucky tee!


4 kommentarer

 • Elsker støvlerne og den lyserøde sweatshirt! Elsker det hele 😀

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie
  Haha, jeg er i nøjagtig samme situation! Får også ferie i morgen og er i fuld gang med tusind overspringshandlinger 😉
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  jeg har fået den i julegave, men ved at den er fra STORM 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma
  Hvor har du købt din Hype Means Nothing t-shirt henne?
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

180611