Wood Wood AW 11

Tegninger

/Nanna Lundberg

/Lotte Blom

/Sofie Nørgaard Kampmark

sofienoergaardkampmark.wordpress.com

/Camilla Victoria

/Anna Degnbol

dressedinghosts.blogspot.com

I starten af året ledte jeg efter nogen der kunne lave en flot illustration til et projekt – det endte med at blive til 5 flip cams som jeg udloddede her. Jeg fik en del fine illustrationer, som jeg tænkte jeg lige ville dele. Selv kan jeg bedst tegne lige ud (bevis kan ses på nederdels guiden her).

Og tusinde tak til jer der sendte tegninger ind – i er mega seje!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wood Wood AW 11