PRO-Keds

Essie FW11

Forleden kom Essies Fall/winter kollektion med posten. Den er inspireret af 40’erne og 50’erne og accesories fra den tid. Jeg har allerede den rustrøde på ‘very structured’, som på trods af at det er fra efterårs kollektionen, går sig utroligt godt til brune hænder. Jeg glæder mig til at prøve alle de andre farver også.

Just got the fall/winter collection from Essie the other day. It’s inspired by the 40’s and 50’s accesories. I’m already wearing the burnt orangy one called ‘very structured’, that fits my tanned hands very well, even though it’s for the fall. I’m excited to try the other ones aswell.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

PRO-Keds