290711

BE@RBRICK X HAPPY SOCK – part 2

Det her var hvad der gemte sig under den hemmelige BE@RBRICK madskjuler – fint ser det ud, men havde regnet med lidt mere BE@R på sokken.. Tilgengæld er selve figuren lige i øjet. Den er åbenbart et portræt af Happy Socks Creative Director som hedder Victor Tell – kender ham ikke, men den er da fin! De er allerede udsolgt på siden, så helt hen i vejret er det ikke. Tror dog jeg nøjes med en BE@RBRICK figur.

This is what came out of the BE@RBRICK collab with Happy Socks. It looks cute, but i guess i expected more BE@R on the socks. The BE@R itself is really nice and apparently it’s supposed to be a portrait of Happy Socks Creative Director, Victor Tell. They are already sold out, so it must have been a succes. I think i will just go for a regular BE@RBRICK.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

290711