BE@RBRICK X HAPPY SOCK - part 2

Frederikke boots – OMG

Jeg så de her mega seje støvler hos de her drenge og tjekkede House of Montague ud – rimlig fede ting. Klikkede rundt og fandt ud af at støvlerne for syv søren da hedder Frederikke. Det er sjovt, synes jeg, og jeg kan lide dem endnu mere nu! Men hvem er House of Montague og hvor kan Frederikke købes henne?

4 kommentarer

 • Øhm…nu skriver jeg måske noget som du allerede selv ved…men shoot me…jeg er på barsel og føler mig hængtet af verden (især modeverden…). Det er herresko. Og Montague vil kun lave herrekollektioner. Den første kommer på gade i SS2012…hmmm…men jeg mener at sko og tøj kan ses i Terminal2 her i modeugen…og priserne er vist ikke helt sat endnu…
  Ja. Det er så det, som jeg ved…men enig! Fede sko (- og drengene skal ikke ha’ lov at ha’ Frederikke for dem selv!).
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1200-1500 kommer an på om det er lærred eller ruskind. Ja du har ret, der er lidt Playboy stil over dem 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh…Hva’ koster de så?
  Altså, jeg må indrømme at jo længere jeg kigger på dem, jo mere ligner de noget fra Playboy (- men – hey – de laver da også okay sko…for det meste…)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lotte,
  Tak. Har selv skrevet med HOM så har fået info fra dem. Priserne er allerede sat – ellers kan de vel ikke sælge dem til butikkerne 😉
  KH Frede
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BE@RBRICK X HAPPY SOCK - part 2