De leger butik

Få et skæg

Har set at der allerede er en masse blogs der har skrevet om Hjerteforeningens Elsk hjertet kampagne. Men det er også ret vigtigt. Det er sku ikke så rart eller fashionabelt at have en hjertekarsygdom – vi må passe på os selv og hinanden. Jeg fik en mail om kampagnen og deres nye armbånd – de er ikke lige mig, men jeg gav dem til min mor og svigermor, de er vildt glade for dem og hvis noget kan gøre en forskel, hvorfor så ikke. Jeg har været inde og få et skæg, det hjælper måske ikke sådan uden videre, men det er sjovt og kan sætte fokus på hvor vigtigt det er at passe på vores hjerte, og hvad går der af mig, ved at jeg oploader et billede og får et skæg? sidst jeg tjekkede, var det ikke noget. Få et skæg her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De leger butik