NO:I:DONT

Toms

Har lige fået et par TOMS hjemmesko af Riis Sko – selvom det lyder sygt hjemme gående husmor agtigt, så må jeg indrømme at de er vildt gode at have på! Jeg kan huske at jeg så TOMS første gang da jeg var i NY for ca 5 år siden og har tænkt på hvornår søren det ramte DK. Det har det så gjort nu – i stor stil. De kan selvfølgelig købes i Riis Sko, men cyklede også forbi Williams på Vestergade og Gardenia på Gl. Kongevej som også har dem.Princippet er simpelt; for hvert par sko du køber, giver TOMS et par sko til et barn i nød. Fint og enkelt. TOMS har desuden en Wall på deres hjemmeside, hvor de opfordrer kunder til at tage billeder med det TOMS flag der hører med i æsken. Det skal jeg klart gøre.

I just got these cute TOMS from Riis Sko, even though i might sound like a surburbian house wife, i must admit that they are very comfy. Very comfy! I like the concept; for every pair you buy, TOMS give a pair to a child in need. So simple. I also love their wall on their website. They encourage customers to upload a picture with their TOMS flag, that comes with the shoes. I’m def. gonna do that.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NO:I:DONT