This:is:how:it:looks

No:Mess:No:more

Nomess ‘Out of the box’

Trine, Funda og Ditte kiggede også forbi

Fine kontor ting fra Nomess

So hooked

Min chef i floooooot blonde kjole fra DANSK butikken.

I torsdags var jeg forbi DANSK made for rooms (mit arbejdes møbel butik) hvor Nomess og DANSK inviterede til reception i anledningen af udstillingen Out of the box, som løber en måneds tid endnu. Det var super fint, der var kolde øl, søde mennesker og mange meget lækre ting til boligen. Min favo er klart den neon orange knagerække ‘So hooked’, den skal bo hos mig! Fik en læks goodiebag med hjem, men ting fra Nomess.

Earlier this week i stopped by DANSK made for rooms to check out the Nomess ‘out of the box’ exhibit. So many cool things i need in my home now! My fave is the flourescent ‘So hooked’. Had a cold beer and meet some really nice people. And i even got a cool goodiebag with stuff from Nomees.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This:is:how:it:looks