090512

Press:Day:Agency:V

I forrige uge tog jeg lidt rundt til pressedagene som KBHs pr bureauer holder i april og oktober. De fremviser næste sæsons kollektioner, som er tilgængelige for pressen til udlån osv. Det er ikke super relevant for mig som blogger, at se de ting som først kommer ud om 4 måneder, men det er fedt at komme rundt og få lidt inspiration og se hvad der sker. Jeg kunne ikke lade være med at tage billeder, for der er godt nok mange flotte ting, så her er lidt fra Agentur V som bla. repræsenterer Monki, Weekday, Lala Berlin, Soulland, Maria Black og Björg. Mine favoritter er skjorten fra Lala Berlin og smykkerne fra Maria Black… og skjorten med kys fra Monki..

SOme pictures from my visit at Agency V – so many nice styles!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

090512