Take:me:with:you

1:week:challenge

Fra i dag og til og med søndag, deltager jeg i en ‘Wardrobe challenge’ udstukket af Ida, i forbindelse med hendes afgang på Kolding Designskole. Udfordringen går ud på, i en uge, kun at bruge tøj, jeg ikke har haft på i et år eller mere.

Ida beskriver formålet med udfordringen således;

1) Viser du at god stil ikke er noget man altid behøver at købe nyt for at få.

2) Opfordrer du på en dejlig måde til ansvarsbevidst handling.

3) Bliver du en del af den bevidste bevægelse som man bla. kan opleve i Berlin, London og Paris.

Jeg håber personligt at jeg kan få et gensyn med nogle gode stykker tøj, og blive bekræftet i at kvalitet og ‘de de helt særlige ting’ i din garderobe er holdbare, mere end en sæson. Jeg har lige sorteret lidt og fundet nogle ting frem som jeg kan have på, fx. STÆRK bukser, Levi’s jeans, verdens sejeste cardigan, en Moschino silke skjorte, en Peter Jensen top med badegæster på, et par ubrugte Nike sko, optil flere brogues, en læderjakke og en sygt sej nitte jakke fra DANSK. Tror det bliver meget sjovt. Min kæreste grinede virkelig længe af mig da jeg fortalte om udfordringen og efter jeg var kommet mig over min pigefornærmethed, kunne jeg godt se pointen i at det er lidt voldsomt at have så meget tøj gemt væk, at der skal en udfordring til, for at jeg går med det. Håber dog det kan åbne mine øjne og stille mit shoppingblik lidt skarpere, fremad rettet. Der er en masse andre bloggere der også deltager, linker til dem i et andet indlæg. Der er forresten også en præmie, men det er nu ikke grunden til at jeg deltager, fortæller om præmien senere på ugen.

From today and untill sunday, i will participate in a Wardrobe challenge, that only allows me to wear clothes that are 1 year or older, from my wardrobe. I just looked through my closet and found some great pieces that i’m actually looking forward to wear. The whole thing is arranged by a student at the Danish design school in Kolding, and a lot of other bloggers will take part aswell. Btw there is also a prize for the winner of this challenge, but it is not the reason i’m doing it, i will tell you about it late this week.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Take:me:with:you