16:05:12

Guestblogger:Cecilie

En af mine yndlings tumblers er Fuck bloggers, som Cecilie Møller står bag. Hun blogger også på Hvem er Jeg og A Machine Life. Jeg har spurgt hende om hun ikke vil fortælle lidt om sig selv og dele hendes yndlings tumblrs, med os.

Hej alle Frede-læsere, mit navn er Cecilie og jeg er blot 16 vintre gammel. I dette indlæg vil jeg gerne fortælle lidt om mig selv, samt anbefale mine yndlings tumblr’s.

Jeg startede med at blogge med en veninde da jeg var 13, så jeg har blogget i godt og vel 3 år nu. Min egen blog, Hvem Er Jeg, er egentlig bare en blanding af en mode/livsstil/musik blog, og jeg har den egentlig mest for min egen skyld, da det er nemmere at holde styr på alt det der sker omkring mig via min blog. Jeg elsker (med stort E) hip-hop musik, farven pink, kaffe, min blå cykel, teater, Århus, min Iphone og prøver så vidt muligt at holde mig konstant opdateret.

Udover min egen blog skriver jeg også  på A Machine Life, og der er vi cirka 11 skribenter. Vi ser ikke “bloggen” som en blog, men mere som et online magasin med de mest aktuelle nyheder fra både den danske og udenlandske mode – og musikscene.

For mig er blogging en rigtig sund hobby, da jeg gerne vil være skribent på Costume eller Soundvenue når jeg bliver lidt ældre, og at inspirere andre er jo bare endnu federe. Apropos inspiration, så er det også mig som står bag tumbleren Fuck Bloggers – tag jer ikke af navnet, det er ren og skær provokation/opmærksomhed.

Min favorit tumblr er helt klart Fonder, som ikke er ligesom andre tumblrs. Rachel poster glade farverige billeder og man kan virkelig ikke blive andet end glad når man klikker sig derind – http://f-o-n-d-e-r.tumblr.com/

Camilla fra Oxideret kører også en tumblr tilhørende til sin webshop, og der er der altså også nogle smukke billeder af piger, pinke ting, og flotte smykker – http://oxideret.tumblr.com/

Amethyst er en super smuk tumblr med en masse sørgmodige billeder, og “posteren” bag forstår virkelig at få den melankolske stemning frem – http://ammethyst.tumblr.com/

Danske Katharina Berggreen, som er grafisk designer, kører også en absolut fantastisk tumblr hvor jeg henter meget inspiration, en blanding af kunst, indretning, billedtekst, og så er navnet perfekt – http://libraryofbeauty.tumblr.com/

Cecilie Møller is behind one of my favorite tumblrs, so i asked her to tell us something about herself and share her fave tumblrs. See more Fuck bloggersHvem er Jeg and A Machine Life.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16:05:12