Monocle:Do you Read me

I:Like:Rains

Jeg cykler stort set altid, det er virkelig sjældent at jeg tager offentlig transport (kun når der er virkelig langt dvs. +10 km og det er dårligt vejr dvs. storm og voldsom regn). Så jeg ender ofte et eller andet random sted, med min cykel og regn vejr (great!). Jeg er lidt for, hvad kan man sige.. fin på den eller utjekket til at have et sæt regntøj med i min taske, da jeg bare ikke gider stå og skulle hive overtræksbukser på og af hele tiden. My own fault. Af samme grund vil jeg dele det nye mærke RAINS med jer. For det er regntøj jeg godt ville gide at 1) tage med i min taske og 2) rent faktisk tage på. RAINS har fokus på stil, funktion, komfort og kvalitet – hvilket er en sjælden forening når man ser på active wear og praktisk regntøj. Jeg spottede RAINS i Februar under CFW, men nåede ikke at tjekke det ordenligt ud irl, så det vil jeg se frem til, når det lander i butikkerne i denne måned. Tjek de forskellige styles og forhandlere her. Nå ja og så vil jeg gerne lige kommentere image billederne, som jeg synes er helt vildt flotte.

I bike almost every where and often i find myself and my bike in a ridiculous weather, far from home. As i’m not the practical type, to carry around a set of clothes, to avoid just that – the rain, i end up riding my bike home and get completely soaked. Since RAINS is the first clothes for the Danish weather, i would actually bring and wear on my bike rides, i wanted to share it with you. RAINS unite a Scandinavian style, function, comfort and a high quality, that are not often seen. I’m looking forward to take a closer look, when it hits store in this month. All i got was a quick peek in February, during CFW. And then i have to comment on the image pictures – amazing. Check out RAINS here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monocle:Do you Read me