Essie:SS12

Nice:things

I går fik jeg, midt i min eksamenslæsning og fodbold, dette billede tilsendt fra Sara – en mega sej læser. Hun synes at jeg er god til at skabe glæder med billederne her på bloggen og synes jeg skulle have et igen, af de ting hun elsker. Jeg synes det er mega sejt! Stor inspiration til mine egne billeder af den slags og kan se at vi har et par ting til fælles, så jeg må snart i gang. Tak Sara, du er sej og det her billede skabte 100% glæder her hos mig. Hvad synes i?

Last night i got this picture fra Sara, who reads my blog. She thinks that i spread a lot of happiness through the pictures i post, and wanted to give something back, a picture of her fave things. I love it! Such a big inspiration for my next pictures. I see that we have a lot in commen, so i will def. try something like this soon. Thx Sara!! What du you think?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie:SS12