Eastpak:LeFix

STAB:Nike Air Vengeance

Endnu et Berlin køb, sys ikke jeg havde shoppet særlig meget.. Havde faktisk besluttet mig for at jeg ikke skulle kigge efter sko, da jeg lige har købt de pink Air Max og i princippet har et par stykker på ønskelisten, som kommer i den kommende sæson. Oh fucking well. Fandt disse Vengeance i en rigtig fed butik i Mitte og da de var der i min størrelse, slog jeg til. Det er en model jeg har kigget på siden sidste sommer, men som jeg aldrig har stødt på i 38,5 (som er den mindste.. lidt stor, men ok). Stab, butikken hvor jeg købte dem, har en ret fed webshop, hvor de har et stort udvalg af sneakers – også til damer! Jaaa!

Bought these beauties in Stab, a cool store in Mitte.. Was really determined not to buy more shoes, but oh fucking well, found them in my size and couldn’t resist..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eastpak:LeFix