300812

Hello:Bisou

Ved ikke om i kan huske det her indlæg – men det var det aller aller første møde jeg holdt med Tikkie om et spændende projekt. Projektet er nu endelig (næsten) færdigt – lad mig præsentere BISOU. Et kreativt fællesskab af de bedste bloggere jeg kunne drømme om; Adelie, Brigade Noir, Feed My Ego & The Style Cavalry. Vores side bliver først lanceret på fredag d. 7. September, men indtil da skal i endelig klikke ind på facebook og læse mere om BISOU. <3

Photo: Kenneth Øksnebjerg

Finally the i can announce what started as a meeting with Tikkie, a long time ago. Say hello to BISOU. A creative blog network with some of DK’s finest; AdelieBrigade NoirFeed My EgoThe Style Cavalry. Our page will launch on September 7th, but for now, you should like our facebook page and read more about BISOU. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

300812