Monday:leo & Kenneth

Bisou:launch:1

Photos by Laura Galu

Her er første omgang billeder fra vores BISOU launch fest. Vi bød vores gæster på vodka drinks med lækker Sobieski vodka, vin fra Mats Vineyard og kølige Acai smoothies fra My Smoothie fra 20-22 hvor PiffPaff  spillede. 200 balloner svævede rundt og vi var pænt glade og lettede. Senere på aftenen spillede Sara Bro og Chris Pedersen, Esben Weile Kjær og Cille Veje og folk dansede og dansede. Der var så god stemning, god musik og en hel masse kærlighed!

First round of pics from our BISOU launch party, i will post more soon. We had delicious vodka drinks with Sobieski vodka and sparkling water, wine from Mats Vineyard and chilled Acai smoothies from My Smoothies for our reception from 8-10, where PiffPaff did their thing. Later on Sara Bro and Chris Pedersen, Esben Weile Kjær and Cille Veje dj’ed and everybody danced among 200 pink balloons, retro straws and a whole lot of love. A perfect evening!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday:leo & Kenneth