Win:ADR x H&M shoppingevent

i

APC winter
Jeg er ikke helt klar til at tænke på ss13 kollektioner alligevel. Så det er heldigt at APC lige har stocket op med deres vinter kollektion. Ih der er mange pæne ting. Jeg har sagt det før og siger det igen – jeg elsker APC. Det er pisse dyrt, men det er så lækkert. Shortsene og bomber jakken er mine favoritter, tror det ville være cool sammen. og dyrt.
I’m not ready to think about SS13 yet, so it’s a good thing APC just filled their webshop with the winter collection. I love APC. It’s seriously just the best. The shorts and the bomber is my favorites, would look so awesome together. and very exspensive.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Win:ADR x H&M shoppingevent