GIVE

Green Kitchen Stories

En sjældenhed på bloggen, men ikke desto mindre en lille anbefaling til Green Kitchen Stories, som må være en af de pæneste madblogs jeg er stødt på. Prøvede at lave Verdens Bedste Vegetar Lasagne i går – den var virkelig god! Selvom jeg for det meste holder mig langt væk fra mit køkken, så blev jeg lidt inspireret af deres fine univers og virkelige lækre billeder. Især denne kage og denne salat må jeg prøve, kan i anbefale nogle gode madblogs?

This is a very rare thing, but i wanna recommend Green Kitchen Stories, maybe the prettiest food blog out there. I tried Worlds Greatest Vegetable Lasagna yesterday, and it was good i tell ya! I try to stay as far away from the kitchen as i can, but i must admit that i was a little inspired after going through the recipes. I have to try this cake and this salad – it looks awesome. What food blogs do you read?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE