031212

Williams

I sidste uge smuttede jeg forbi Williams butik på Gammel torv for at se hvad der skete. Det der skete var nærmere bestemt Patagonia jakker, Camo boots fra The Last Conspiracy, Tom’s (med for!!) og Swims. Der er et virkelig fedt udvalg af sko og jakker (også Le Chameu) – og jeg faldt virkelig hårdt for Patagonia dun sweatshirten (det hedder den), camo støvlerne, som er så pæææne og perfekte og så de fine Tom’s med varmt for i. Bestemt tre gode juleønsker!

Last week I went to the Williams store on Gammel torv to see what happened. What happened was essentially Patagonia jackets, camouflage boots from The Last Conspiracy, Tom’s (with fuzzy lining!) And Swims. There is a really great selection of shoes and jackets (also Le Chameu) – and I fell really hard for Patagonia down sweatshirt (thats what it’s called), the camo boots, which are so nice and perfect and also the cute Tom’s. Def. three wishes on my wishlist for Christmas.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

031212