210113

Vegas udvalgte

På fredag åbner Vega dørene for Vegas udvalgte der i år blandt andet byder på MØ, Ivory & Gold og Billow. Jeg opdagede først MØ for nyligt da jeg læste om hende i Soundvenue og jeg synes hun er så sej – både hendes musik men også hendes stil – perfekt kombination. Glæder mig til at høre hende på fredag hvor der er 6 hovednavne og så en kick ass efterfest med Diesel, med et gedigent line up. Ikke dårligt. Der er udsolgt for billetterne i forslag, men det er muligt at købe i døren – så måske vi ses? I kan læse mere her.

On Friday Vega presents ‘Vegas selected’ including MØ, Ivory & Gold, Billow and many more acyts. I first discovered MØ recently when I read about her in Soundvenue and I think she is soooo cool – both her music but also her style – a perfect combination. Looking forward to hearing her on Friday where there are 6 headliners and then a kick ass after party with Diesel, with a solid line up. Not bad. The pre-sold tickets are sold out, but it is possible to buy entrance at the door – so maybe i’ll see you there? You can read more about the event here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

210113