Vegas udvalgte

WW3rd SS13

I næste uge går det ned til Copenhagen Fashion Week – jeg får dejligt travlt, men glæder mig så meget til at se alle de nye kollektioner – ikke mindst se nogle af mine yndlings shows, hvor Wood Wood er i blandt. Men der er så lange udsigter til AW13, så lad os hellere se på SS13 som snart rammer butikkerne. Gæsteblogger Theis Mortensen har som altid lavet en sej film fra SS13 showet som jeg så i august. Billederne tog jeg i Wood Woods showroom som jeg besøgte i efteråret – det er nogle af mine favoritter.

Glæder mig til det kommer online her!

Next week it goes down at Copenhagen Fashion Week – I’ll be busy, but am looking forward to seeing all the new collections – not least see some of my favorite shows, where Wood Wood is one. But AW13 is just so far away, so let’s look at SS13 which will soon hit the stores. Guest Blogger Theis Mortensen has as always made a cool film from the SS13 show that I saw in august. I took the pictures in Wood Woods showroom which I visited in the fall – these are some of my favorites.

Can’t wait till it goes online here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegas udvalgte