leather for my legs

do you read me?

Jeg var ikke den store shopper i Berlin, men 3 gode ting kom med hjem. Den ene er denne helt vildt seje notesbog fra Do You Read Me, en mega fed magasin butik i Mitte. Notesbogen er nummereret med 365 sider, en til hver dag og så med guldkanter – jeg ved det er lidt åndsvagt men har virkelig optur over den! Den var lidt dyr, men alle pengene værd! Kameraet fik jeg i julegave fra Henny & My og jeg havde det om halsen i Berlin, så glæder mig til at få fremkaldt mine film.

I was not a big shopper in Berlin, but 3 good things came with me back to CPH. One is this cool notebook from Do You Read Me, a little but awesome magazine store in Mitte. The notebook is numbered 365 pages, one for each day and then with gold edges – I know it’s a bit stupid but i’m really happy about it! It was a little pricey, but worth every penny! The camera I got for Christmas from Henny & My and i used it in Berlin, so I’m excited to see the pictures.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

leather for my legs